Berenli Saatler :)

canlarım nasılsınız uzun zaman oldu hamişlik ağır geçiyor
o yüzden gelemiyorum:49:
amaaa kimsede uğramamış pek heralde topiğimiz tozlanmış yaa:43::43:
sizi çoookk özlediimmmm:16::16::16:

ah kızçelerim ah ananızı burda yanlız başına bıraktınız:47::47::47:

ayy bitanemmm inan hamişlik o kadar ağır geçiyorki 20 dak sabit otursam heryerim ağrıyor
bide bebek biraz aşağıdaymış dikkat et dedi dr. :50:kendimi iyi hissettikçe uğrucam canım
hep aklımdasınız zaten:16::16::54::54:

[video=youtube;9VYwhVuEV28]http://www.youtube.com/watch?v=9VYwhVuEV28[/video]

tatlımm sen mustafa cihat dinliyor musun:52:ben 14-15 yaşından beri hep ezgi dinlerim mustafa cihat'ın ezgileride çok hoşuma gidiyor:24:

Merhaba kızlar,kimseler yok,gelince okursunuz artıkk :21:

Çok özlendinizz :23: :23:

Vuslat ablam canım benim çok dikkat et kendine,Rabbim yârin yardımcın olsun..Hayırlısı ile sağ salim al bebeğini kucağına inşaallah :16:

Darısı Merveme Tivitime bana hayırlısıyla inşaallah :49: :49: :49:

Vuslat ablam canım benim çok dikkat et kendine,Rabbim yârin yardımcın olsun..Hayırlısı ile sağ salim al bebeğini kucağına inşaallah :16:

sağol bitanem dikkat etmeye çalışıyorum ama işte çocuklarda küçük olduğu için çok da dinlenemiyorum
Rabbim kolaylığını verir inşallah:49:
aminn eslemcim Mevlam sana, tiwitime, merveme ve tüm isteyenlere en en enn yakın zamanda hayırlısıyla versin bebişinizi(AMİNN):nazar::nazar:

$Fotoğraf2530.webpKızlar bunu cinsiyeti belli olmadan önce yapmıştım
şimdi beyaz örüyorum bitince onuda eklerim :6:

ayy bitanemmm inan hamişlik o kadar ağır geçiyorki 20 dak sabit otursam heryerim ağrıyor
bide bebek biraz aşağıdaymış dikkat et dedi dr. :50:kendimi iyi hissettikçe uğrucam canım
hep aklımdasınız zaten:16::16::54::54:

tatlımm sen mustafa cihat dinliyor musun:52:ben 14-15 yaşından beri hep ezgi dinlerim mustafa cihat'ın ezgileride çok hoşuma gidiyor:24:

mustafa cihatı çok severim tüm ezgilerini bilirim canım ayy dikkatli ol sen iyi oldu yeter o bize:16::16:

kız cadı sen nerelerdesin:47::47:

ablllllllllllaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin cinsiyeti belli oldumu bebegin nasilsin iyimisinnnn:16:

AMIN INSALLAH canimmmm:nazar::16:

mustafa cihatı çok severim tüm ezgilerini bilirim canım ayy dikkatli ol sen iyi oldu yeter o bize:16::16:

evt tatlım çok güzel ezgileri özellikle sözleri çok güzel:24:
topiğin tozunu almaya geldim tozlanmış biraz bahar temizliği yapam dedim:9::9:
aslında akşam kaçamak girim diyorum eşim salonda uyuyor dibimde gelemiyorum kızıyor pc ye oturtturmuyoo :47:
dedim bugün git odada yat horluyosun rahatsız oluyorum diye gitti :1:
bende geldimm fırsattan istifade bi bakim dedim canlarıma:16::16:

Son düzenleme:
ayy çok mutlu oldum yaa kimse yok diye üzülmüştüm :16::16:
tiwitim çok zorluyor beni bu veled yaşlandım artık:30:evet bitanem belli oldu içime doğan oldu yine 2 cadının yanına bi tane daha eklendi:9:

nereye kayboldun hemenn

olsunn ablam saglikli olsun hayirlisiyla dogsun INSALLAH ay ozlettin kendini ne zamandir haber alamadik iyi olmana sevindim:16:

Back
X