• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kızlar bu siyah etekli kombinim:18:

$yu.webp

2. kombinde bunun aynısının krem eteğini düşünün kızlar resm ekleyemiyorum üşendim onu giymeye:27::27:

2. kombinde bunun aynısının krem eteğini düşünün kızlar resm ekleyemiyorum üşendim onu giymeye:27::27:

ben bu kombinin krem etekli olanını giyerdim senin yerine olsam çünki sebeplerine gelince şimdi kremle kırmızılı ayakkabının tonları ve daha uyumlu olucağını düşündüm nacizane:34:

berenim internet gidiyo ikide bir yorum yazamadım
Çok hoş canım bluzunla eteğin sana çok yakışmış bence bu ideal
Yarın nereye gideceksin ki
Krem ve kırmızı pek uymaz gibi geldi şmsi

ben bu kombinin krem etekli olanını giyerdim senin yerine olsam çünki sebeplerine gelince şimdi kremle kırmızılı ayakkabının tonları ve daha uyumlu olucağını düşündüm nacizane:34:

ah sen şimdi böle dedin mervede siyah dedi nasıl kararsızım nasıl
çok sağol canım benim yorumun için
bakalım yarın ne giycem kafama ne escek:1:

estalmus nabersin bacım nasılsın nerlerdeydin özlettin kendini valla

berenim internet gidiyo ikide bir yorum yazamadım
Çok hoş canım bluzunla eteğin sana çok yakışmış bence bu ideal
Yarın nereye gideceksin ki
Krem ve kırmızı pek uymaz gibi geldi şmsi

ayakkabılarım krem ya bitanem ondan krem etek kombinide var dedim:18:
yarın biraz yoğun bi gün olucak bazı resmi yerlere gitmem lazım :26:

ah sen şimdi böle dedin mervede siyah dedi nasıl kararsızım nasıl
çok sağol canım benim yorumun için
bakalım yarın ne giycem kafama ne escek:1:

esasen fazla seçenek vermediğin için yorumlar kısıtlı oldu mesela o kırmızı badinin altına larcivert bir etek ve kırmızı bir ayakkabı çok hoş olurdu:34:

kremle kırmızı ikisi birbirini tamamlayıcı renk değil
Ha şöyle krem eteği giyip üstüne pembe yeşil yada siyah bluz giyinseydin harika olurdu ama kırmızı olmaz diye düşündüm

bu arada enişteniz bu kırmızı bluzdan nefret ediyor çok sexi gösteriyormuş giymemi yasakladı ama yarın beni görmicekki:27::27::27:

Ha şöyle krem eteği giyip üstüne pembe yeşil yada siyah bluz giyinseydin harika olurdu ama kırmızı olmaz diye düşündüm

kremin üstüne krem bluz kolları şifon giysem olurmu peki ayakkabılar yine bu ayakkabılar ama:26::26:

kırmızıyla krem çok da yakışan renkler farkındaysan altta da ayakkabılarda da krem ve kırmızılar karışık yani
kırmızıyla kremde olur siyahda olur larcivert olur taba rengi olur haki yeşil olur olur da olur yani daha bissürü renk sayabilirim beren:34:

bu arada enişteniz bu kırmızı bluzdan nefret ediyor çok sexi gösteriyormuş giymemi yasakladı ama yarın beni görmicekki:27::27::27:

evet göğüslerin belirgin olduğu için bu bluzda kıskanması normal ama o kadr da abartı değil bence eniştede kıskançmış baya yani:1:

evet göğüslerin belirgin olduğu için bu bluzda kıskanması normal ama o kadr da abartı değil bence eniştede kıskançmış baya yani:1:

yavrum sen ne diyosun pantolon giydirmiyor bana sürekli etek giyiyorum:49:
ama ben seviyorum kıskançlığını hem zaten ben dekolte giymem bir arada kapanmayı düşünen biriydim:50:

Back
X