• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

amin canım mervem şöyle dua edermisin benim için beren kuluna zarar vericek insanları tez zamanda ondan uzaklaştır diye:26:

Ederim Kuzum tabi etmezmiyim hiç
Rabbim seni kötü niyetli insanlardan korusun
Hep iyi insanlarla karşılaştırsın:54:

Selamün aleyküm canlarım,hepimizin Kandili Mübarek olsun :16:

Duanın geri çevrilmeyeceği 5 geceden biri,bu gece..Rabbim inşaallah hepimizin hayırlı dualarını kabul eder,gönlümüze göre verir..

Vuslatım,oğluna çok üzüldüm geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusun..

Makaram hamileymişsin :nazar: Canım benim ya inan çok sevindim,Rabbim hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına da almayı nasip etsin..:16:

Bu gece,Hz.Amine'nin Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e hamile olduğunu anladığı gecedir..Rabbim inşaallah bu gecedeki alemlere müjde olan hikmet hürmetine;tüm isteyenlerle birlikte Merveme Tivitime banada sağlıklı-hayırlısı ile diğer Kandile kadar anne olmayı nasip eder :31: :31: :31:

Duanın geri çevrilmeyeceği 5 geceden biri,bu gece..Rabbim inşaallah hepimizin hayırlı dualarını kabul eder,gönlümüze göre verir..

Makaram hamileymişsin :nazar: Canım benim ya inan çok sevindim,Rabbim hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına da almayı nasip etsin..:16:

Bu gece,Hz.Amine'nin Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e hamile olduğunu anladığı gecedir..Rabbim inşaallah bu gecedeki alemlere müjde olan hikmet hürmetine;tüm isteyenlerle birlikte Merveme Tivitime banada sağlıklı-hayırlısı ile diğer Kandile kadar anne olmayı nasip eder :31: :31: :31:

hoşgeldin eslemcim hayırlı kandiller:49:

Canım Çok Teşekkür Ederim.. :54:
Allah İsteyen Herkese Nasip Etsin.. :16:

:52::52::52:

$samp87555d0a28d7f49d.webp

valaha mervem sanki senle yoldaş gibiyiz tamamladık ha sayfaları:52::52::52:
bugünleride gördük ya eskiden 100. sayfayı kutlardık şimdi ise 2000
hüzünlendim:43::43:
Yaa aynen yaa valla bende hüzünlendim yemin ederim Berenim içim cız etti:14:

Back
X