• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kol altım bembeyaz hiç çıkmıyo canım:49:
diğer yerlerde 6 ay sonra filan bitcek:1:
git sende yaa süper süperrr:6:
ay burda varmidir ki hem pahalidir kiz burda bir sac kesimi kac para lazer mazer ates pahasidir :25:
selam canlarım nasılsıız ben yarın hastaneye yatacağım ameliyat dedi doktor bir süre gelemem öptüm sizi

ablamm gecmis olsun canim ya umarim biran once sagligina kavusursun bel fitigi zor birseymi ameliyat olmak gereklimi agrin sizin varmi ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH biran once aramiza don :16:

fatooo buraya gel geldim geldim cok sukur...

:52::52::52::52:bu smiley yuzunden konu disi olarak ban yedim:25:

ay burda varmidir ki hem pahalidir kiz burda bir sac kesimi kac para lazer mazer ates pahasidir :25:

ablamm gecmis olsun canim ya umarim biran once sagligina kavusursun bel fitigi zor birseymi ameliyat olmak gereklimi agrin sizin varmi ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH biran once aramiza don :16:

sağl canım çok zor ve ızdıraplı ne zamandır çekyordum dr acil yatış verdi yarı yatıyorum

kuzum valaha bende lazer, baya pahalı yaptırdım 3 bine yaptırdım ama değer yaaaaaaa:26:

bugün menümdee
domatesli pilav
fırında tavuk kaşarlı patates patlıcan kabak :nazar:
bol sarımsaklı cacık:kkk:
mercimek çorbası:49:

selam canlarım nasılsıız ben yarın hastaneye yatacağım ameliyat dedi doktor bir süre gelemem öptüm sizi
ayy çok geçmiş olsun abla yaa
toruna kim bakıcak :26:
kuzum valaha bende lazer, baya pahalı yaptırdım 3 bine yaptırdım ama değer yaaaaaaa:26:

3000 mi:53::53::53:

kıs hangi ilçede oturuyon sen nişantaşı fln mı:1:

hangi cihazla yaptırıyosun:27:

ayy çok geçmiş olsun abla yaa
toruna kim bakıcak :26:

3000 mi:53::53::53:

kıs hangi ilçede oturuyon sen nişantaşı fln mı:1:

hangi cihazla yaptırıyosun:27:

canım ben cihazın bilmiyorum değişik bi adı vardı ankarada oturuyorum ama ben baya iyi bi yere gidiyorum çok pipirikli biriyimdir her yere gitmem buraya tavsiyeler üzerine gittim yoksa gitmezdim iyikide gitmişim kıllardan kurtuldum bunun doğumu var evliliği var benim için çok iyi oldu:nazar:

canım ben cihazın bilmiyorum değişik bi adı vardı ankarada oturuyorum ama ben baya iyi bi yere gidiyorum çok pipirikli biriyimdir her yere gitmem buraya tavsiyeler üzerine gittim yoksa gitmezdim iyikide gitmişim kıllardan kurtuldum bunun doğumu var evliliği var benim için çok iyi oldu:nazar:

kıs sen zaten evli değil misin delüüü:9::33:

sağl canım çok zor ve ızdıraplı ne zamandır çekyordum dr acil yatış verdi yarı yatıyorum
tekrardan gecmis olsun INSALLAH kurtulursun o izdiraptannn ACIL SIFALAR DILIYORUM biran once geri gelmeni temenni ediyorumm canim ablacim:16:
gordum len...
nilocanda ydi baniii
valla onunki seninkindende uzun galiba......
kiz niluu neden banlanmiss yoksa o peceteli sey yuzundenmi ahahahaha :60:

3 binmi yok anam vermem ben o kadar para saka yaptimki ben killarimla mutluyum hahahahaha :52::52::9:(3bini duyunca kivirma smileyi):9:

Back
X