• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

vuslatım ya çok üzüldüm durumuna bide hamilesin offf ne oldu peki neden 1 ay kocanla aran kötüydü anlat tatlım istersen rahatlarsın:26:

aldatmadi degil mi :18::18::18::18:ya abla icim bi tuhaf oldu simdi :5::5:
iyimisin ? simdi nasilsiniz? cok mutluydunuz neden boyle oldu ya :43:

evet canim sanalda olsa bana gore aldatti ki ben normalde bir saniye gözünü kaydirdigindan süphe etsem 2-3 gun konusmam cildirdim resmen evde herseyi yikip döktüm sigara bile ictim iki hafta asla kabul edemeyecegim birseydi cocuklarima dua etsin bide yeminler etti bir daha yaparsam Allah bana cennet yuzu göstermesin diye ama hala deneme suresinde henuz hazmetmis degilim cok sevdigini soyleyen bi insan neden boyle bisey yapar anlamiyorum seytana uymusmus

evet canim sanalda olsa bana gore aldatti ki ben normalde bir saniye gözünü kaydirdigindan süphe etsem 2-3 gun konusmam cildirdim resmen evde herseyi yikip döktüm sigara bile ictim iki hafta asla kabul edemeyecegim birseydi cocuklarima dua etsin bide yeminler etti bir daha yaparsam Allah bana cennet yuzu göstermesin diye ama hala deneme suresinde henuz hazmetmis degilim cok sevdigini soyleyen bi insan neden boyle bisey yapar anlamiyorum seytana uymusmus

nasil yakaladin ki ? msnde filanmi konusmus cocuklarin hatrina affet ablam bak biride karninda daha INSALLAH yapmaz bir daha :43:

vuslatım çocukların var evlilikde olur böyle şey biliyorum hazmedemiyorsun senin yerinde olsam bende çıldırırdım ama maalesef çocukların var üstelik hamilesin ceza ver kocana çeksin cezasını sonrada affet:31:

evet canim sanalda olsa bana gore aldatti ki ben normalde bir saniye gözünü kaydirdigindan süphe etsem 2-3 gun konusmam cildirdim resmen evde herseyi yikip döktüm sigara bile ictim iki hafta asla kabul edemeyecegim birseydi cocuklarima dua etsin bide yeminler etti bir daha yaparsam allah bana cennet yuzu göstermesin diye ama hala deneme suresinde henuz hazmetmis degilim cok sevdigini soyleyen bi insan neden boyle bisey yapar anlamiyorum seytana uymusmus

:19::19::19:kusura bakma ama vuracağım:57::57:senin gibi güzel bir karısı ve dünya güzeli çocukları var...:47:daha ne ister bu erkekler ben anlamam:19:hepsi aynı canım:57:ben şimdiye kadar hiç yakalamadım :18:ama yaptı mı ,yapmadı mı bilmem:5:umarım herşey düzelir,herşey senin ve çocukların için çok güzel olur:48:

nasıl mutluyum dolu eltim oldu yanlız şu tayin olaylarına nasıl alışcam ben öle farklı şehirlerde yaşayamam ki yaaaaaaaaaaa:43: Daha 2 sene var ama olsun 2 sene çabuk biter:6:

canım istemezsen çok sık tayin çıkmıyor ki.:34:.mesela benim eşim 16 yıllık polis daha 3. şehirdeyiz:34:gülü seven dikenine katlanır...polis eşi olmak zor zanaat canım:31:

Back
X