• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Maşaallah canım en güzeli,bana diyorlar 4.yü yap erkek olsun:44: diyorum ki 2 oğlum 1 kızım olsaydı kızıma kardeş olsun diye yapardım ama oğluma eş olması şart değil..:1:.çok şanslısın:nazar:

oğluşum biraz üzüldü erkek olmuyor diye kendine arkadaş istiyordu
bende diyorum senin eşin yok bitanecik oğluşumsun diye avutuyorum :nazar:
kız olucak deyince ağlıcaktı yavrum nerdeyse büzdü dudaklarını

Haklıyım değil mi canım kızkardeş şart:31:sen yine şanslıymışsın kızkardeşin gibi bir arkadaşın var:31:
1 çocuk çok az canım:17:

benden anca o kadar çıkar canım:1::1:.Aslında en 3 çocuk lazım kardeş sevgisi çok farklı birşey kardeşine birşey olsa insanın ciğeri sızlıyor bu duyguları yaşamasını isterim eğer bir gün çocuğum olursa:43::43:

ben hiçç takılmıyordum ki ama sohbet bölümüne çok sonra girdim.Kimse benle konuşmuyordu çok yalnızdım burada herkese sinir oluyordum ondan:47::47: sonra kızlar topiği sonra julia nın topiğe sonrada buraso derken aktif oldum:51::51::51:

canım bende 1 yıldır çok aktifim:27: sürekli bulunduğum bir topic var :16:çok can dostlarım var:29:aradada geziniyorum:1:

Bende senin oğlunun olmasını istiyordum ablam 2-2 olsun diye:27::27::27::27:

canım bende 1 yıldır çok aktifim:27: sürekli bulunduğum bir topic var :16:çok can dostlarım var:29:aradada geziniyorum:1:

Evet ya buradaki dostluklar çok farklı birini göremezsem hemen merak ediyorum:16::16:

bi kızın kızkardeşi olması lazım gerçekten.Biz 2 oğlan 1 kız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen.Ama Allahtan kızkardeşim gibi bi dostum var o da olmasaydı çok yalnız olurdum heralde:43::43:

Eğer bi gün evlenirsem eğer zengin olursam 2oğlan 2 kız hayalim var ama orta durumda olursam 1çocuk ne çıkarsa bahtıma artık:27::27:

bende bende tek kızım 7 erkek içinde :52:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım:16:haklı kuzucuk:1:
Nehaber:48:

benden anca o kadar çıkar canım:1::1:.Aslında en 3 çocuk lazım kardeş sevgisi çok farklı birşey kardeşine birşey olsa insanın ciğeri sızlıyor bu duyguları yaşamasını isterim eğer bir gün çocuğum olursa:43::43:

Evet canım kardeşi mutlaka olmalı:31:rabbim gönlüne göre versin canım:38:

bende bende tek kızım 7 erkek içinde :52:

ayy ablam ben 2tanesiyle baş edemiyorum allah yardımcın olsun vallhi ne ütü bitermiş sizde ne çamaşır o zaman:52::52:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım:16:haklı kuzucuk:1:

Nehaber:48:

Evet canım kardeşi mutlaka olmalı:31:rabbim gönlüne göre versin canım:38:

amin cnaım cümlemizin:38::38:

Neyse kızlar Samsun için sahur vakti herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin:16::16::16:

ayy ablam ben 2tanesiyle baş edemiyorum allah yardımcın olsun vallhi ne ütü bitermiş sizde ne çamaşır o zaman:52::52:

amin cnaım cümlemizin:38::38:

Neyse kızlar Samsun için sahur vakti herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin:16::16::16:

hayırlı sahurlar elifim Allah rahatlık versinn:16::16:

ye ablacım varsın . bebiş iyi beslensin:31: kızın oluyormuş yorumlara baktım hayırlı olsun zümra'nın anlamı ne ?

dimi ya zaten 4 çocukla 6 ayda bi deri bi kemik kalırım nasıl olsa:9:
canım anlamı iyi ahlaklı zeki kadın :nazar:inşallah adı gibi güzel ahlaklı olur:nazar::nazar:

Back
X