Eylül isimliler benim çevremde biraz içe kapanık olurlar ama cool bi havaları da olur yani :) Bide birazcık entelektüel insanlardır bu benim gözlemim sadece.
Beren bi kişi tanıyorum eğlenceli neşeli biri ama bu isimde genelleme yapamıyorum işte tanıdığım bi kişi olduğu için.
Ben listende sevdiğim isimleri söyliyim; Lara, Beren, Ada, Nil bunları sevdim hatta Lara benim listemde de var
Eylül isimliler benim çevremde biraz içe kapanık olurlar ama cool bi havaları da olur yani :) Bide birazcık entelektüel insanlardır bu benim gözlemim sadece.
Beren bi kişi tanıyorum eğlenceli neşeli biri ama bu isimde genelleme yapamıyorum işte tanıdığım bi kişi olduğu için.
Ben listende sevdiğim isimleri söyliyim; Lara, Beren, Ada, Nil bunları sevdim hatta Lara benim listemde de var
Beren, Eylül ve Nehir tarzım olmasa da anlam itibariyle sorun yaratmayan isimler. Tercihim Nehir olurdu galiba.
Diğer düşündüğün isimleri düşünme canım bence.
Mitolojik karakterleri bilen bilir: Lara'nın dili sır tutamadığı için kesilmiştir.
Hoş, dili kesilmemiş olsaydı da asla tercih etmezdim Latin mitolojisinden bir isimi.
Mira, Lena, Elisa gibi isimlerin de kültürümüzde yeri yok.
Birkaç öneri vermek isterim: Dilara, Berrin, Nihal, Aylin...