berivannnn26 'ın zayıflama günlüğü

ben diyet yapmıyorum çok zayıf da değilim 23 yaşındayım 1.70 boyunda 67 kiloyum rejimleri sağlıklı bulmuyorum
sağlıklı yaşam için karatay diyeti kitap serisini ve 7 den 70 e taş devri diyeti kitabını okudum
amaç kilo vermek değil sağlıklı yaşam
ama dikkat ettiğimden beri kilomda değişiklikler olmaya başladı bu yüzden sana da yazmak istedim
58 çok az bir kilo zayıflamak sıfır bedene düşmek iyi değil çünkü herkesin sağlıklı kilosu farklıdır
evet 78 kilo çok ama 20 kilo değil de 10 kilo vermeye çalışmak daha gerçekçi ve daha sağlıklı olur sanki
yine de başarılar

ben diyet yapmıyorum çok zayıf da değilim 23 yaşındayım 1.70 boyunda 67 kiloyum rejimleri sağlıklı bulmuyorum
sağlıklı yaşam için karatay diyeti kitap serisini ve 7 den 70 e taş devri diyeti kitabını okudum
amaç kilo vermek değil sağlıklı yaşam
ama dikkat ettiğimden beri kilomda değişiklikler olmaya başladı bu yüzden sana da yazmak istedim
58 çok az bir kilo zayıflamak sıfır bedene düşmek iyi değil çünkü herkesin sağlıklı kilosu farklıdır
evet 78 kilo çok ama 20 kilo değil de 10 kilo vermeye çalışmak daha gerçekçi ve daha sağlıklı olur sanki
yine de başarılar

bende aldım dukan ve karatay kitaplarını bana uymadı malesef et yumurta yiyemiyorum sebze ve meyveyı severım o yüzden yapamadım kılo konusunda baştaki hedefim 68 di ama 58 kılo yu bir tek çocuklukta gördüm görmek istiyorum bana yakışacak mı o yüzden hayırlısı bakalım canım

ewt bugün kü menüm
sabah :peynir ekmek ,ve çay
öğlen de .peynir4li salata
arada :elma
akşamada :tavuk ızgaram var menüm çok kotu bu ay sonuma kadar sabredecegım sonra bırakacagım hiç bir yiyecek yok canım çorba istıyo yıyemedım

Esinnnnn nerdesinnnn

Allah'ım çok şükür buldum yahu : ) Deli oldum... 5. takımı okuyorum herkesin haberi var .. Bir benim yok... Nasıl bulamıyorum ben diyorum... :)) O zaman o günlükten aboneliğimi bitiriyorum beybim..

Berişim her konuda desteğim; inşallah dediğin gibi birlikte zayıflıcaz... Sporumuzu sakın aksatmayalım...Peki Karatay'a devam mı ? Nasıl bir diyet uygulayacaksın onu soyle bana. lütfen..

peynir salatası yemişsin.. Nasıl yaptın anlatsana ?

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canım esinim hoşgeldinnnnnnn :38:

Yok canım ne karatay ne dukan yapamadım ben akapuntur diyetim de uymadı yeni diyet listemi atayım sana şuan kendi pc dedegılım iştekı başka bır masadayım 12 de atarım tatlım o diyet çok güzel herşey var benim uyguladıgım diyet çok kötü burası bizim forumumuz kurallar biziz canım
tatlım senin kilon boyun kaç canım neler yapmayı düşünüyorsun yeter bu kiloları taşıdığımız artık verme zamanı canımcımmmmmm sen benim rakibemsın artıkkkkkkkk:38::38::38:

tamam canım diyet listeni bekliyorum. İstediklerini mesaj attım. ben karatay yapıyorum canım...

mönü:

ızgara tavuk

domates salatası

mercimek corbası

spor : 60 dk tempolu yürüyüş...

Kaplumbağa tavşanı geçecek...

tamam canım diyet listeni bekliyorum. Istediklerini mesaj attım. Ben karatay yapıyorum canım...

Mönü:

ızgara tavuk

domates salatası

mercimek corbası

spor : 60 dk tempolu yürüyüş...

Kaplumbağa tavşanı geçecek...

hadi bakalım meydan burda göreceğizzzzzzzzzzz canımmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy çok heyecanlandımmmmmmmmmm:52::52::52:

Dün pazara gittim tüm sebzeleri tazecik aldım. bugunde yıkama ayıklama ve haşlamasını bitiridim dolabı doldurudum. Şimdi spora gidiyorum. Hadi hareket beriş : )

Tatlım bu mesajı karataycılara attım , görmessin diye sana da atıyorum.. Tarifi deneidm güzel oldu..

Ay bugün pek hamarattım sormayın : ) Dün pazara gittim ya sabahleyin hemen sebzeciklermii yıkadım, ayıkladım, doğradım pişiridim.. Evin her bir tarafını miss gibi yemek kokuları sardı. Sonracıma onları böldüm dondurucuya attım…

Şimdi kızlar buğday aşı çorbası var , ayran aşı diye de biliniyor. Buğday aldım. Çokça haşladım paketlere böldüm…

Pırasayı güzelce kavurdum. Paketlere böldüm. Çıkartıcam üstüne yumurta kırıp yicem…

Karnabaharı haşladım onu da paketlere bölüp dondurucuya attım.

Haaa bu arada size süper bir tarif vereyim.. Sitemizden buldum. İlk kez denedim süper oldu…

YALANCI BULGUR PİLAVI

Taze karnabaharı(haşlamadan) rondodan geçir. Unufak olcak.
Tavada tereyagını kızdır içine soğan , sarımsak at şöyle bir evir çevir..
Sonracıma üzerine yeşil biber koy ve çevirmeye devam.
Biberler hafif sotelenince rendelenmiş domates ya da az sulandırılmış salça koy.
Karnabaharı da at üstüne çevir de cevir.
Güzelce sotele sonra altını kıs kapağını kapat.

***Karabiber ve tulum peyniri ile servis yap.

Ayyyyyy bayılırım sebze yemeklerıne vallaaaaaaaaa tarif harıka not aldım deneyecegımm yumurta mı kırıyorsun sonra yogurtlayıp yesek olur demı :56:
Kusura bakma canım bayramda yoktum gıremedım artık buradayımmmmmmmmmmmm :13:

Back
X