Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba dr.berker buyukguralda benim iki arkadasim yaptirdi hem burun hem meme protez cok basarili bir doktor sonuclardan cok memnun kaldilar
İstersenix iletisim no sunuda onlardan alip verebilirim size
Evet. Yazin göz cukurlugu dudak ve nazolabial cizgiler icin ameliyat oldum. Sonuc hüsran. 3 yil gidecek dedigi mikroyag enjeksiyonu 5 ayda yokoldu. Sag gozaltimda yanlis yere dolgu yapmis sol cukur sag dolu ve pinara dogru sert bir kitle birakmis. Ne yazık ki maddi imkanim da yok baska doktora gidecek. Bir de bu işlem icin de 8000 aldi. Sag gozumdeki arpacik gibi duran çirkin kitle de yanima kaldiTanıyan duyan bilen estetik ameliyatı olan var mı .? Referans verebilecek arkadaş lar ilgilenirseniz çok memnun olurum
Evet. Yazin göz cukurlugu dudak ve nazolabial cizgiler icin ameliyat oldum. Sonuc hüsran. 3 yil gidecek dedigi mikroyag enjeksiyonu 5 ayda yokoldu. Sag gozaltimda yanlis yere dolgu yapmis sol cukur sag dolu ve pinara dogru sert bir kitle birakmis. Ne yazık ki maddi imkanim da yok baska doktora gidecek. Bir de bu işlem icin de 8000 aldi. Sag gozumdeki arpacik gibi duran çirkin kitle de yanima kaldi
yazık ki karar vermek için acele etmişim. şuan herşey yolundaIyi ki okudum bu yorumu bn de ona yag enjeksiyonu yaptirmayi dusunuodum.
arkadaşlar. ben çabuk sonuç beklemişim şuan yazmış oldugum bu yazıyla alakalı hiçbir sıkıntı yasamıyorum. ısteyene fotograf da yollayabilirim. artık hiç makyaj yapmıyorum. ıhtıyac bile duymuyorum. sorun sadece benim dokularımla alakalı olduğundan. zamanla çok farketti. gönül rahatlığı ile yağ enjeksiyon işlemi yaptırabilirsiniz. hani bir dahaki tercihim yine kendisi olur. kusura bakmayın sanırım ben sabırsızlık ettim. bunu yazmasam olmazdı çünkü büyük haksızlık olacaktıEvet. Yazin göz cukurlugu dudak ve nazolabial cizgiler icin ameliyat oldum. Sonuc hüsran. 3 yil gidecek dedigi mikroyag enjeksiyonu 5 ayda yokoldu. Sag gozaltimda yanlis yere dolgu yapmis sol cukur sag dolu ve pinara dogru sert bir kitle birakmis. Ne yazık ki maddi imkanim da yok baska doktora gidecek. Bir de bu işlem icin de 8000 aldi. Sag gozumdeki arpacik gibi duran çirkin kitle de yanima kaldi
Merhaba. Ben yanlış bilgi verdigimden dolayı ve bu da insanların kararları üzerinde etki edeceği için site yönetiminden mesajımı silmesini talep ettim. Kabul edilmedi. Ne mesajim silindi ne de verdiğim yanlış bilgiyi düzeltmek için bir hak. Erişimim engellendi vs. Shalomhrlw adlı hesabım pasif olduğu için bu hesabı açmak zorunda kaldım.Iyi ki okudum bu yorumu bn de ona yag enjeksiyonu yaptirmayi dusunuodum.