Berker Büyükgüral'a ameliyat olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha onceleri emre uregen dusunuyordum ama fikrim tamamem degisti simdi. Sizin ilk amaliyat mi?

Ben burun degil de gozcevremden operasyon gecirdim. Ve ne yazik ki memnun kalmadim. Sag goz ve sol goz dengesiz ve sag gozde sert bir kitle yaratmis nasil olduysa. 6 ay gecti hala duruyor ve aralik sonu o kitleyi tekrar aldirmak icin gittim. Ve yine ayni duruyor suanda. Yüzümün gözümün morardigiyla kaldim sonuc hüsran. Maddi olanagim da yok baska doktora gidecek. Eski halimi mumla arıyorum. En azindan dengeli duruyordu. Simdi biri cukur biri komple torbali iki farkli göz taşıyorum. Psikolojim bozuldu

ben burun amaliyati oldum cok memunum ve yuzume yag enjeksiyonu yapti cok memun kaldim ve mayis gibide lazerllipo ve gogus estetigi olcam cok iyi isler yapiyo ben cok memunum

arkadsşlar berker büyükgüral a burun estetiği yaptıran var mı

merhaba ben berker beyden randevu aldım rezivyon işlemi için bugüne kadar 2 farklı doktora gittim türkiyenin en iyi doktorları dediler şuan yapılan bu hatayı inşallah berker bey düzeltecek burun için Atilla Oymak üzerine doktor tanımıyorum çok doğal yapıyor ama şuan baya yaşlı kardeşi var osman oymak ikiside aynı işi yapar tavsiye ederim.Görmek isteyen olursada foto paylaşabilirim :)

Ben burun degil de gozcevremden operasyon gecirdim. Ve ne yazik ki memnun kalmadim. Sag goz ve sol goz dengesiz ve sag gozde sert bir kitle yaratmis nasil olduysa. 6 ay gecti hala duruyor ve aralik sonu o kitleyi tekrar aldirmak icin gittim. Ve yine ayni duruyor suanda. Yüzümün gözümün morardigiyla kaldim sonuc hüsran. Maddi olanagim da yok baska doktora gidecek. Eski halimi mumla arıyorum. En azindan dengeli duruyordu. Simdi biri cukur biri komple torbali iki farkli göz taşıyorum. Psikolojim bozuldu
Merhaba Arkadaşlar. Bu yazının sahibiyim. Site yönetimi yazının yanlış bilgi icerdiginden dolayı kaldırılmasını istediğim için,insanları yanlış yonlendirecegimi düşündüğüm için ve sırf bundan dolayı erisimimi engellediği için yeni bir nick ile yazmak zorunda kaldım. Öncelikle bu yazım yanlış bilgi içeriyor. Ben biraz tezcanli olduğum için çabuk sonuç beklemisim. Şu an bu yazdıklarım ile alakalı hiçbir sorun yaşamıyorum. Herşey gayet yerli yerinde ve muhteşem. Makyaj bile yapmıyorum dışarı çıkarken. Bütün makyaj malzemelerimi çöpe attım. Beni hem torbalarimdan hem çökmüş göz çevremden kurtardığı için Berker beyin hakettiği bu yukardaki mesajim değil,kocaman bir tesekkur. Makyaj sorunum herşey bitti ozguvenim sonsuz. Gönlünüz rahat bütün islemlerinizi yaptırabilirsiniz. Bir dahaki tercihim yine kendisi olacak. Başka doktora asla gitmem.

Ayrıca site yönetiminin bu zorba ve saygı dışı tutumuna karşı birşey yazarken dikkatli yazın. Zira geri dönüşü silmedikleri gibi tanriymis gibi bir üslup oluyor. İnsanın özgürlüğü bu kadar kisitlanamaz. İnsanlar birbirlerini seviyor evleniyor sonra anlaşamayıp ayrılıyor. Önceki hissedilenler sonra hissedilmiyor ve kanun da boşanma ayrılma hakkı tanıyor. İnsan bir önceki aklından sonra pişman olabiliyor. Benim burada sizi doğru yönlendirmeye hakkım olduğunu ve mesleğinde çok iyi bir insanı anlık yanlış değerlendirme ile burda afişe etmenin o kişiye karşı ve size karşı haksızlık ve saygısızlık olacağını düşündüğüm için rica in gözardı edilmesi insan haklarına aykiri

Merhaba Arkadaşlar. Bu yazının sahibiyim. Site yönetimi yazının yanlış bilgi icerdiginden dolayı kaldırılmasını istediğim için,insanları yanlış yonlendirecegimi düşündüğüm için ve sırf bundan dolayı erisimimi engellediği için yeni bir nick ile yazmak zorunda kaldım. Öncelikle bu yazım yanlış bilgi içeriyor. Ben biraz tezcanli olduğum için çabuk sonuç beklemisim. Şu an bu yazdıklarım ile alakalı hiçbir sorun yaşamıyorum. Herşey gayet yerli yerinde ve muhteşem. Makyaj bile yapmıyorum dışarı çıkarken. Bütün makyaj malzemelerimi çöpe attım. Beni hem torbalarimdan hem çökmüş göz çevremden kurtardığı için Berker beyin hakettiği bu yukardaki mesajim değil,kocaman bir tesekkur. Makyaj sorunum herşey bitti ozguvenim sonsuz. Gönlünüz rahat bütün islemlerinizi yaptırabilirsiniz. Bir dahaki tercihim yine kendisi olacak. Başka doktora asla gitmem.

Ayrıca site yönetiminin bu zorba ve saygı dışı tutumuna karşı birşey yazarken dikkatli yazın. Zira geri dönüşü silmedikleri gibi tanriymis gibi bir üslup oluyor. İnsanın özgürlüğü bu kadar kisitlanamaz. Mesela ınsanlar birbirlerini seviyor evleniyor sonra anlaşamayıp ayrılıyor. Önceki hissedilenler sonra hissedilmiyor ve kanun da boşanma ayrılma hakkı tanıyor. Kanunlar bunlardan bile hak tanırken nasıl oluyor da burası benim doğru yol gösterme hakkını bana tanımıyor anlamıyorum. Bu gayet dürüstçe ve mertçe bir istek.İnsan bir önceki aklından sonra pişman olabiliyor. Benim burada sizi doğru yönlendirmeye hakkım olduğunu ve mesleğinde çok iyi bir insanı anlık yanlış değerlendirme ile burda afişe etmenin o kişiye karşı ve size karşı haksızlık ve saygısızlık olacağını düşündüğüm için ricamin gözardı edilmesi insan haklarına aykiri

ben burun amaliyati oldum cok memunum ve yuzume yag enjeksiyonu yapti cok memun kaldim ve mayis gibide lazerllipo ve gogus estetigi olcam cok iyi isler yapiyo ben cok memunum
Canım ücret olarak nasıl peki, ben İzmir'de yaşıyorum ve çene kasına bir dolgu yapıp belirginleştiriyor ondan istiyorum bir de dudak burun mesafesi kısaltma ama ücret açısından çekiniyorum

bana ilk yazdıklarınız değil de son yazdıklarınız pek inandırıcı veiçten gelmedi açıkçası, hem doktordan memnun kalmamış olabilirsiniz, kötü iş çıkarmış ta olabilir, bu platform zaten bunları paylaşıp fikir aalmak için değil mi anlamadım ? Mune Mune

badenzi canim fiyat olarak degisiyo dr kendisiyle iletisime gecmen dogru olur. bu arada göğüs toplatma ve silokon yaptirdim ve basen yag bolgesinden yag aldirdim cok memunum ozguvenim tavan yapti giydihim hersey yakisiyo vokmutluyum dr berker buyukgurala teşekkürler

sırf bundan dolayı erisimimi engellediği için

profi.webp

Erişim engelleme derken ? Bu sizin hesabınızı kapatma talebiniz. Zorbalık ? Erişim engeli ? Töbe haşa Tanrı da değiliz...
Buraya yazma sebebiniz tecrübelerinizi paylaşmak ise ilk tecrübenizi paylaşmışsınız aradan aylar geçmiş ben bu mesajı yazmıştım ama şu anda ki tecrübem budur demeniz çok zor olmasa gerek.

Back
X