bernanın salonu

Bence bu bir sitenin örnek dairesi.yoksa bukadar boş yaşanmamış bir salon olmaz.o kadar soğuk ki hiç ama hiç beğenmedim açıkçası.

emlakçının cektiği bir örnek daire salonu bence..her seyi anladım da o yemek masası dışındaki öğretmen masasını anlamadım özel ders salonu mu apartman toplantı salonu mu neyse:))o kocama gardıroba benzeyen şey de garip perdeleler daha da garip..

heheh aynen bende onun ne oldugunu cikartmaya calisiyodum arkadasim. Servis masasi mi acaba diye dedim ama cok tuhaf bisey. Birde Yemek masasi tam mutfagin icinde hic olmamis. Cok tuhaf bir ev anlamadim gitti.

Rahat bi ev değil hatta ev ortamı gibi değilde mobilya mağzasında çekilmiş bi fotoğraf gibi

banada bir rezidans dairesinin günlük kiralanan dairesi gibi geldi aksesuar eksikliği var birde mutfak çok boş :26:

Canım salonunun şekli çok şirin aslında.
Mükemmel bir amerikan mutfak yapabilirsin oraya fakat sen kocaman bir masa konumlandırmayı ve avangarda yakın bir dekorasyon tercih etmişsin.
Mutfağın ile salon tarzının uyumu yok bu tarz birşey istiyorsan mutfağında avangart olmalı ki bütünlük sağlasın.
Bir de salonun inanılmaz boş gerçekten örnek daire benzetilmesi çok doğru.Hiç bir yaşanmışlık belirtisi yok.
Benim pek tarzım değil bu dekorsyon şekli fakat sonuçta sen beğenmişsin ki bu tarzı tercih etmişsin.Mutlulukla huzurla otur.

bu eşyalarla çok daha güzel olabilirdi.bu kadar kötü perde seçimini kim yapmış acaba

muhtemelen mobilya gelmiş sadece ,henüz yerleşmemiş arkadaş ,ama ev kapısı açılınca direk salona giriliyor ,diğer odalara nereden geçiliyor anlayamadım ,ayrıca evek o nikah masası gibi şey nedir onuda çözemedim ,
bu kadar avangarde mobilyaya o perdeler alakasız olmuş ,mutfak filan çok birbiri ile uyumsuz ,vitrin gibi kocaman bişey var birde ,bende anlayamadım ,konu sahibi gelsede bi açıklama yapsa bari.

salon güzel fakat renklendirme yapılsa daha güzel olur diye düşünüyorum

arkadaşın bir salonu varmış fikir almak istemiş başka bir konusunda burası bence arkadaşın salonu değil çünkü konuları arasında bir salonu var salon dekorasyonu bölümünde görebilirsiniz
peki burası neresi hayalindeki salonmu anlamadım:44::44:

Görür görmez anladım zaten yaşanılmamış ve özenti için eklenmiş bir salon olduğunu.ama arkadaş hepimizin farkedeceğini hesaba katmadı galiba.hayalimdeki salon yazsa daha mantıklı olurdu.bence arkadaşın salonu daha güzel.hiç değilse gerçek ve yaşanılmış bir salon.salon bölümünde görürsünüz.

oturma odası için açılmış konusunda da, yeni ev aldık taşınacağım demiş ,belki salona eşyaları filan yeni geldi ama henüz taşınmadı o da olabilir ..

arkadaşlar burası stüdyo daire şeklinde tasarlanmış,iç mimar tasarımı bir ev.ev henüz hazır değil,eksiklikleri var.ben fikir olur diye paylaşmıştım naçizane ...bir de ev zaten aksesuarla canlanacak. bu tamamlanmamış hali.halilar gelecek vs.o nikah masasına benzetilen masada çalışma masasıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…