Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi için teşekkürler canım, bana da aynı cevabı vermişlerdi. Yalnız bunun artık bir taktik olabileceğini de düşünümüyor değilim, bana kalırsa pembe'yi de bir süre sonra satışa sunabilirler çünkü birkaç ay önceye kadar butterfly takım sorduğumda artık üretilmeyecek diyorlardı şimdi su yeşili yeniden satışta, İnşallah pembe de tekrar satışa sunulurEmeğin için teşekkürler
![]()
Türkiye'ye gelme imkanın olur da alırsın inşallah canım.bu marka benimde cok hosuma gidiyor ama almanyada bulamadim maalesef.
Bence kesinlikle kaçırmayın.. Ben geçen sene aldım kurabiyelik, kaselerle tamamlayıp aldım. Hem çay seti, hem kahvaltı takımı olarak kullanacağım. Çok zarif bir takım, hatta tekrar çıkmasına sevindim kardeşime de almalıyım.
Kızlar size güzel bir haberim var,az önce Bernardo'nun sitesinde gezinirken üretimden kalktığı artık üretilmediği söylenen şu çay setine rastladım:
Eki Görüntüle 367677
Tekrar üretilmeye başladığının göstergesi. Yumurtalıkları da ayrıca adet olarak satışta. Yalnız fiyatı değişmiş. Eskiden 245 idi şimdi 275 olmuş çay setinin fiyatı.
Çok taliplisi vardı bu takımın. Almak isteyen yolu düşmese de Bernardo'lara uğrasın derim.
[COLOR=#ecee82ee]Şuan bana öyle güzel öyle harika bir haber verdin ki anlatamam ben daha bu haftasonu sordum haziranı bekleyın dedi adiler bana ayy canımsın vallahi ya ayy sevindirik oldum[/COLOR]![]()
geliyorum oldukca sik hemde , hatta yengeme kahvalti takima aldim ev hediyesi olarak , ama ordan buraya getirmek zor geliyor bana, cünkü ceyizimi getirirken baya sikinti cektim, kirildimi kayboldumu diyeTürkiye'ye gelme imkanın olur da alırsın inşallah canım.
Evet canım,sen söyledikten hemen sonra adana bernardoyu aradım ben bana dediler ki Türkiye'de sadece bizde var iade etti bir müşteri.Ben de bir sorunu var mı diye sordum,sütlüğü kırıldı teşhire açarken.Fiyatı ne dedim 245 dediler.Ama bir parçası yok dedim,ona göre bir şey yaparız dediler. Arkadaşıma söyleyecektim vazgeçtim. Kargoda kırılan parçası olursa çok üzülürüm,üretimi de yok diye bu sebepten almadım. İyiki de almamışım.Kendim alır gözüm gübü baka baka getiririm evime. Senin çay setin hangisiydi canım? çiçekli olan mı,biev marka? sen onu almamış mıydın?aaa canım bak geçenlerde ben de gördüğümü söylemiştim ya sana adana'da demek yeniden üretilmeye başlanmış. çok sevindim isteyenlerin adına ben de bu hafta çay setimi alıcam artık![]()
Hımmm anladım canım,haklısın insan düşünüyor.geliyorum oldukca sik hemde , hatta yengeme kahvalti takima aldim ev hediyesi olarak , ama ordan buraya getirmek zor geliyor bana, cünkü ceyizimi getirirken baya sikinti cektim, kirildimi kayboldumu diye![]()
Evet canım,sen söyledikten hemen sonra adana bernardoyu aradım ben bana dediler ki Türkiye'de sadece bizde var iade etti bir müşteri.Ben de bir sorunu var mı diye sordum,sütlüğü kırıldı teşhire açarken.Fiyatı ne dedim 245 dediler.Ama bir parçası yok dedim,ona göre bir şey yaparız dediler. Arkadaşıma söyleyecektim vazgeçtim. Kargoda kırılan parçası olursa çok üzülürüm,üretimi de yok diye bu sebepten almadım. İyiki de almamışım.Kendim alır gözüm gübü baka baka getiririm evime. Senin çay setin hangisiydi canım? çiçekli olan mı,biev marka? sen onu almamış mıydın?
Hımmm anladım canım,haklısın insan düşünüyor.
yok geçen geldiğimde buldum da parasızlıktan alamadımdıkömür de bittiğine göre artık alabilirim bu ay
biev'in güllü olan evet. ay evet kendin alırsın gözünle de görürsün hem sevindim gerçekten senin ve tüm isteyenlerin adına
Ya canım oralar sıcak değil mi çok kömür gidiyor mu:))). Anladım canım ben aldın zannettimdi de:). O da çok hoş bir takım ya,bernardo da yeni çay kahve seti çıkartmış gördün mü canım onu da rose carnaval mı ne ismi. O da çok hoş.
Ben de çoooook sevindim![]()
ay ben elbistandayım ya orda öğretmenimbuz gbi her yer hala haftasonları geliyorum adanaya annemlerin yanına. gördüm onu da çok güzel o da. bu benimki eski model böyle 70ler 60lar hatta 50ler sanki o yüzden çok beğenmiştim ama rose carnaval da tam baharlık pembe pembe.
![]()
kızlar bugün bernardoya uğradım butterfly çay setini sordum isteyenler için :) yeşilide pembeside gelicek şu an mağazada yok ama gelicek dediler .. Bilginize :)
kızlar bugün bernardoya uğradım butterfly çay setini sordum isteyenler için :) yeşilide pembeside gelicek şu an mağazada yok ama gelicek dediler .. Bilginize :)