Bernardo Butterfly Çay seti

Bence kesinlikle kaçırmayın.. Ben geçen sene aldım kurabiyelik, kaselerle tamamlayıp aldım. Hem çay seti, hem kahvaltı takımı olarak kullanacağım. Çok zarif bir takım, hatta tekrar çıkmasına sevindim kardeşime de almalıyım.

Bilgi için teşekkürler canım, bana da aynı cevabı vermişlerdi. Yalnız bunun artık bir taktik olabileceğini de düşünümüyor değilim, bana kalırsa pembe'yi de bir süre sonra satışa sunabilirler çünkü birkaç ay önceye kadar butterfly takım sorduğumda artık üretilmeyecek diyorlardı şimdi su yeşili yeniden satışta, İnşallah pembe de tekrar satışa sunulur:43: Emeğin için teşekkürler:29:

Rica ederim canım. Ben de seninle aynı fikirdeyim bence bir müddet sonra pembesi de tekrar üretilir ve mağazada yerini alır.Ben de 2 ay önce falan gidip sormuştum artık üretilmiyor dediler. Zaten bu kadar talep gören beğenilen bir takımın üretimden kalkması saçmaydı.
bu marka benimde cok hosuma gidiyor ama almanyada bulamadim maalesef.
Türkiye'ye gelme imkanın olur da alırsın inşallah canım.

Bence kesinlikle kaçırmayın.. Ben geçen sene aldım kurabiyelik, kaselerle tamamlayıp aldım. Hem çay seti, hem kahvaltı takımı olarak kullanacağım. Çok zarif bir takım, hatta tekrar çıkmasına sevindim kardeşime de almalıyım.

Kesinlikle çok zarif ve çok güzel. Kaçırmaması lazım isteyenlerin.

Kızlar size güzel bir haberim var,az önce Bernardo'nun sitesinde gezinirken üretimden kalktığı artık üretilmediği söylenen şu çay setine rastladım:

Eki Görüntüle 367677
Tekrar üretilmeye başladığının göstergesi. Yumurtalıkları da ayrıca adet olarak satışta. Yalnız fiyatı değişmiş. Eskiden 245 idi şimdi 275 olmuş çay setinin fiyatı.
Çok taliplisi vardı bu takımın. Almak isteyen yolu düşmese de Bernardo'lara uğrasın derim.

Şuan bana öyle güzel öyle harika bir haber verdin ki anlatamam ben daha bu haftasonu sordum haziranı bekleyın dedi adiler bana ayy canımsın vallahi ya ayy sevindirik oldum :21::3::9:

[COLOR=#ecee82ee]Şuan bana öyle güzel öyle harika bir haber verdin ki anlatamam ben daha bu haftasonu sordum haziranı bekleyın dedi adiler bana ayy canımsın vallahi ya ayy sevindirik oldum[/COLOR] :21::3::9:

:))). Valla benim gibi sevinenleri görünce mutlu oluyorum ben de. Müjdemi isterim artık:9:

aaa canım bak geçenlerde ben de gördüğümü söylemiştim ya sana adana'da demek yeniden üretilmeye başlanmış. çok sevindim isteyenlerin adına ben de bu hafta çay setimi alıcam artık :D

Türkiye'ye gelme imkanın olur da alırsın inşallah canım.
geliyorum oldukca sik hemde , hatta yengeme kahvalti takima aldim ev hediyesi olarak , ama ordan buraya getirmek zor geliyor bana, cünkü ceyizimi getirirken baya sikinti cektim, kirildimi kayboldumu diye :72:

aaa canım bak geçenlerde ben de gördüğümü söylemiştim ya sana adana'da demek yeniden üretilmeye başlanmış. çok sevindim isteyenlerin adına ben de bu hafta çay setimi alıcam artık :D
Evet canım,sen söyledikten hemen sonra adana bernardoyu aradım ben bana dediler ki Türkiye'de sadece bizde var iade etti bir müşteri.Ben de bir sorunu var mı diye sordum,sütlüğü kırıldı teşhire açarken.Fiyatı ne dedim 245 dediler.Ama bir parçası yok dedim,ona göre bir şey yaparız dediler. Arkadaşıma söyleyecektim vazgeçtim. Kargoda kırılan parçası olursa çok üzülürüm,üretimi de yok diye bu sebepten almadım. İyiki de almamışım.Kendim alır gözüm gübü baka baka getiririm evime. Senin çay setin hangisiydi canım? çiçekli olan mı,biev marka? sen onu almamış mıydın?

geliyorum oldukca sik hemde , hatta yengeme kahvalti takima aldim ev hediyesi olarak , ama ordan buraya getirmek zor geliyor bana, cünkü ceyizimi getirirken baya sikinti cektim, kirildimi kayboldumu diye :72:
Hımmm anladım canım,haklısın insan düşünüyor.

Evet canım,sen söyledikten hemen sonra adana bernardoyu aradım ben bana dediler ki Türkiye'de sadece bizde var iade etti bir müşteri.Ben de bir sorunu var mı diye sordum,sütlüğü kırıldı teşhire açarken.Fiyatı ne dedim 245 dediler.Ama bir parçası yok dedim,ona göre bir şey yaparız dediler. Arkadaşıma söyleyecektim vazgeçtim. Kargoda kırılan parçası olursa çok üzülürüm,üretimi de yok diye bu sebepten almadım. İyiki de almamışım.Kendim alır gözüm gübü baka baka getiririm evime. Senin çay setin hangisiydi canım? çiçekli olan mı,biev marka? sen onu almamış mıydın?

Hımmm anladım canım,haklısın insan düşünüyor.

yok geçen geldiğimde buldum da parasızlıktan alamadımdı :D kömür de bittiğine göre artık alabilirim bu ay :D
biev'in güllü olan evet. ay evet kendin alırsın gözünle de görürsün hem sevindim gerçekten senin ve tüm isteyenlerin adına

yok geçen geldiğimde buldum da parasızlıktan alamadımdı :D kömür de bittiğine göre artık alabilirim bu ay :D
biev'in güllü olan evet. ay evet kendin alırsın gözünle de görürsün hem sevindim gerçekten senin ve tüm isteyenlerin adına

Ya canım oralar sıcak değil mi çok kömür gidiyor mu:))). Anladım canım ben aldın zannettimdi de:). O da çok hoş bir takım ya,bernardo da yeni çay kahve seti çıkartmış gördün mü canım onu da rose carnaval mı ne ismi. O da çok hoş.
Ben de çoooook sevindim :21:

Ya canım oralar sıcak değil mi çok kömür gidiyor mu:))). Anladım canım ben aldın zannettimdi de:). O da çok hoş bir takım ya,bernardo da yeni çay kahve seti çıkartmış gördün mü canım onu da rose carnaval mı ne ismi. O da çok hoş.
Ben de çoooook sevindim :21:

ay ben elbistandayım ya orda öğretmenim :D buz gbi her yer hala haftasonları geliyorum adanaya annemlerin yanına. gördüm onu da çok güzel o da. bu benimki eski model böyle 70ler 60lar hatta 50ler sanki o yüzden çok beğenmiştim ama rose carnaval da tam baharlık pembe pembe. :31:

ay ben elbistandayım ya orda öğretmenim :D buz gbi her yer hala haftasonları geliyorum adanaya annemlerin yanına. gördüm onu da çok güzel o da. bu benimki eski model böyle 70ler 60lar hatta 50ler sanki o yüzden çok beğenmiştim ama rose carnaval da tam baharlık pembe pembe. :31:

Hımmm,anladım canım:)). Evet tam baharlık,cıvıl cıvıl...

kızlar bugün bernardoya uğradım butterfly çay setini sordum isteyenler için :) yeşilide pembeside gelicek şu an mağazada yok ama gelicek dediler .. Bilginize :)

kızlar bugün bernardoya uğradım butterfly çay setini sordum isteyenler için :) yeşilide pembeside gelicek şu an mağazada yok ama gelicek dediler .. Bilginize :)

Teşekkür ederiz canım düşünüp sorduğun için. Ama pembesinin üretilmediğini söylemişlerdi bu ne tezatlık yahu...

Canım haber için çok sağol, umarım yanlış bir bilgi sonucu bunu söylememişlerdir çünkü bana sadece yeşilin geleceğini söylediler, umarım pembe de tekrar üretilir:43: Eğer gören duyan olursa ve burdan haber verirse (pembe renk için) çok sevinirim.

hehe bu habere en çok ben sevindim 2tane 6 kişilik alıp param kalmadığından pasta ve kurabiye satndını almamıştım onları tamamlarım.birde 6-8tanede reçellik alırım hem reçel zeytin falan koymak için hemde yedekte dursun kırılınca:)

Ayyyy çok güzelmiş çok beğendim ama benim bir kahvaltı setim var maalesef.

Kizlar ben 399dan 199a dustugunde aldim bu takimi aceleniz yoksa yazi bekleyin bende suan yesili var acaba pembeyle degistirsem mi kararsizim:(

Back
X