bes aylik bebegim kanepeden dustu

miray-

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
127
35
18
39
Beş aylık bebeğim 50 cm lık kanepenyuzustu düştü kaldırdım ağlamaya başladı sonra uyumak istedi uyutmadim esime telefon açtım hemen acile götürdükleri uç saat müsaade altında tuttular sonra kusmaya başladı ağız dolusu hemen tomografi çektiler birincisinde bir şey çıkmadı kusma devam edince bi daha çektiler oda com şükür temiz çıktı ama halsizlik uyku hali vardı doktor yatis yaptı kusmasi için serum takti idrar testi yaptılar idrarında enfeksiyon çıktı kusmasini ona bağladılar simdi antibiyotik tedavisi görüyor çok şükür iyi ama bi haksızlığı var acaba beyinle ilgili değildir demi bilen varmi

Allah korumuş bebeği canım ya. Bir şey olsa doktorlar mutlaka görürdü. 2 kez çekilmiş hemde. Çok geçmiş olsun..

Çok sagolun kızlar ama bi anne icin o kadar zor ki yani bebeğim benim dikkatsizliği yuzumden düştü kendimi hic affetmiyorum aklıma geldikçe delircek gibi oluruyorum üzüntüden sürümde çok azaldı mama veriyorum mecburen

üzmeyin kendinizi,, benimki de yataktan düşmüştü öyle. benim bir türlü uyanıp kendime gelememem yüzünden. çok aşırı üzüldüm o zaman. ama şimdi düşünüyorum, o kadar yorgunluk, uykusuzluk, sabahlara kadar emzir, pışpışla... insanlık hali... dalıyoruz, boşta bulunuyoruz... oluyor maalesef... şimdi bakıyorum, etrafımızda mütemadiyen sorumsuz davranan bir sürü anne var... bizim kırk yılda bir başımıza böyle bir talihsizlik gelmesi sorumsuzluktan değil; hem de tedbir alıp belki de ilerde daha büyük bir sorun yaşanmasından korunmuş oluyoruz. çok geçmiş olsun, suçlamayın kendinizi... geçmiş bitmiş, bir şey olsa tomografide muhakkak çıkardı. telaşlanmayın. sevgiler...

Benim kizimda 5 aylikken bazadan dusmustu birsey olmadi cok sukur melekler koruyor onlari ama yinede temkinli olmak lazim gecmis olsun

Cok sağolsun iyi çok şükür ama iste sanki bana eskisi kadar hareketli değil gibi herkes diyo daha nasıl hareketli olacak diye ama iste önceki hareketlerini simdikiyle kiyasliyorum doktor enfeksiyon geçmiş dedi antibiyotik aldı acaba diyorum antibiyotiklerin etkisini yoksa düşmenin mi bilmiyorum bundan dolayı canim Çok sikkin

Hareketsizliği enfeksiyon geçirmesinden ve ilaçlara bağlı sanırım. Antibiyotikler bebekleri halsiz yapıyor gerçekten. Korkmayın bebekler düşmelere karşı dayanıklı oluyor. Yapmanız gereken herşeyi yapmışsınız. Benim kızım da yatakta düşmüştü . Yatağımız çok yüksekti üstelik. Düşer düşmez kusmuştu. Acile gittik röntgen çektirdik ve birşey çıkmadı. Daha sonradan tanıdığımız ortopedi doktoru "keşke film çektirmeseydiniz. Bebeklere birşey olmaz "dedi. Ama yine olsa yine çektirirdim . Biz anneler böyleyiz.

Canim koltugua kanepeye koymayin ya bebeleri
ben halinin ustune carsaf seriyorum butyn gun dolaniyo ustunde...donmeyi bilmitorken de kendi kucuk yorganin ustunde yere koyuyordum nr olur ne olmaz diye

Oncelikle gecmis olsun. Ama beyninde birsey olsa, doktorlar iki kere tomografi cekmisler cikardi ortaya.
Cok gecmis olsun. Doktora güvenin. Olmadi baska haataneye goturun iciniz rahat etmiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…