- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
-
Eline sağlık güzel benceArkadaşlar 6aylık bebegım var ve misafırlerım gelicek onumuzdekı hafta.
Menümü şu şekıl düşündüm;
Şalgamlı bulgur salatası yada soslu mantı
Patates köftesi
Hamursuz yufkasız pırasa böreği
Limonlu hashaslı kurabıye
Şam dürümü tatlısı
Öneri ve tarıflere acıgım. Bebek olunca pratık tarıflere yonrlmek ıstedım.
Salgamlı bulgur salatası ve mantı arasında kararsız kaldım. Bırı daha degısık ve pratik geldı sızce hangısı daha uygun olurEline sağlık güzel bence
Ay vala tesekkur ederım. Genelde bebeklıyım dıye hep cagırılan olıyordum. Bır sofra hazırlıyor lar 5, 6 cesıt ınsan da altta kalmayım ayıp olmasın dıye ozenıyor işte cok cok tesekkurlerBebekle bunlari yapmissin eline saglik. beğenmeyen tas yesin
Halihazırda dün 10 kişilik misafir ağırladım menümü yazıyım fikir olur belkiArkadaşlar 6aylık bebegım var ve misafırlerım gelicek onumuzdekı hafta.
Menümü şu şekıl düşündüm;
Şalgamlı bulgur salatası yada soslu mantı
Patates köftesi
Hamursuz yufkasız pırasa böreği
Limonlu hashaslı kurabıye
Şam dürümü tatlısı
Öneri ve tarıflere acıgım. Bebek olunca pratık tarıflere yonrlmek ıstedım.
Bir hamurisi daha olabilir. Salata ve tatlı yeterli. Hamurisi bir çeşit daha olursa iyi olur, poğaça olabilirEline sağlık güzel bence
Menun harıka gercekten ama yaprak sarmayı suan kendımıxe bıle yapamıyorum. Bebiş tam donme asamsında dur duragı yok. Pratık ve lezzetli seylere yoneldım bende. Eskıden olsa kurusundan yapragı na donatırdık ama malesef yetısemıyorum. Pratık tarifleriniz varsa paylaşabilirsenız mutlu olurum cokHalihazırda dün 10 kişilik misafir ağırladım menümü yazıyım fikir olur belki
Yaprak sarma
İçli köfte
Dereotlu poğaça
Su böreği
Makarna salatası
Tavuklu barbunya salatası
Nişastalı kurabiye
Çikolatalı cheesecake
Aklıma benımde geldı. Milfoyden peynırlı pıde yada 3,2,1 pogaca yapmak arasında kaldımBir hamurisi daha olabilir. Salata ve tatlı yeterli. Hamurisi bir çeşit daha olursa iyi olur, poğaça olabilir
Bence hemen şipşak dereotlu poğaça da yapın başka gerek yok. Ben yaprağı içli köfteyi su boregini hazır aldım hayatta yapamam şuan ben de, gelenler ağır misafirdi mecbur alındıMenun harıka gercekten ama yaprak sarmayı suan kendımıxe bıle yapamıyorum. Bebiş tam donme asamsında dur duragı yok. Pratık ve lezzetli seylere yoneldım bende. Eskıden olsa kurusundan yapragı na donatırdık ama malesef yetısemıyorum. Pratık tarifleriniz varsa paylaşabilirsenız mutlu olurum cok
Mantı olmasın, şalgamlı salata iyidir. Yanına da milföy olabilir güzel değişik olurAklıma benımde geldı. Milfoyden peynırlı pıde yada 3,2,1 pogaca yapmak arasında kaldım
Burda da bilinmiyor zaten salgamlı salata degısıklık olsun oyle yapayım benMantı olmasın, şalgamlı salata iyidir. Yanına da milföy olabilir güzel değişik olur
Sam durumu tatlisi ve haşhaşlı kurabiye ikisi de şerbetli sanırım yanlış mı biliyorumBurda da bilinmiyor zaten salgamlı salata degısıklık olsun oyle yapayım ben
Sosyallesmekte guzelde gıdınce guzelBence hemen şipşak dereotlu poğaça da yapın başka gerek yok. Ben yaprağı içli köfteyi su boregini hazır aldım hayatta yapamam şuan ben de, gelenler ağır misafirdi mecbur alındı
Kurabıye serbetlı degıl. Yanlarında cocuk ta geldıgı için kurabıye sever cocuk dıye araya sıkıstırayım dedımSam durumu tatlisi ve haşhaşlı kurabiye ikisi de şerbetli sanırım yanlış mı biliyorum
Hı tamam. İkisi de serbetliyse çünkü fazla olur dicektim. Hiç gerilmeyin evi de şöyle bir temizleyin tabak çanak akşamdan koyun üzerine sofra bezi serin toz olmasin, Güleryüz yetiyor zatenKurabıye serbetlı degıl. Yanlarında cocuk ta geldıgı için kurabıye sever cocuk dıye araya sıkıstırayım dedım
Oyle canım hossohbet herseye bedel ama yapımızdan heralde yedırelım içirelım aman ac klaırlarsa aman guzl olmassa dıye stres oluyoruz ıstemeden olsa. Bebekte durmayınca hepten gerılınıyor. Zaten kurabıye tatlı işini aksam halleder sabhta salata hamur işine gırerım dıyorum.Hı tamam. İkisi de serbetliyse çünkü fazla olur dicektim. Hiç gerilmeyin evi de şöyle bir temizleyin tabak çanak akşamdan koyun üzerine sofra bezi serin toz olmasin, Güleryüz yetiyor zaten
Evet ikisi de karbonhidrat benziyorlarOyle canım hossohbet herseye bedel ama yapımızdan heralde yedırelım içirelım aman ac klaırlarsa aman guzl olmassa dıye stres oluyoruz ıstemeden olsa. Bebekte durmayınca hepten gerılınıyor. Zaten kurabıye tatlı işini aksam halleder sabhta salata hamur işine gırerım dıyorum.
Sizce patates koftesı ve bulgur slatası ıkısı bır abes olur mu bırı mı yetrrlı
Karbonhidrat komasına sokmamıza gerek yokEvet ikisi de karbonhidrat benziyorlar
Bulgur dursun da patates salatası yerine pancar salatası vs güzel olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?