Beşi Bir Yerde Çayı Nasıl İçilmeli?

Seposh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
20
0
86
Kocaeli
Merhaba ben dün beşi bir yerde çayı içmeye başladım,bana tarif edilen 1 litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay,1 tatlı kaşığı mate yaprağı,1 tatlı kaşığı kekik,1 tatlı kaşığı biberiye,1 tatlı kaşığı funda yaprağı,10 dakika demlenecek,ama günde 3 bardaktan fazla içmemeli deniyor,peki artan 2 bardak çay ne olacak,ne zaman içmeli,.aç karnına mı tok karnına mı?sıcak mı soğuk mu içmeli?Yoksa 1 bardak keynek suya mı demleyip içmeli?ama bardağa ne kadar çay konacak?kullanan var mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

canım ben 1 bardak suya 1er mınık tutam atıyodum taze taze ve ılık tuketıyordum..sabah ac karnına ve yemeklerden 1 saat

once ıcıyordum lımonda sıkıyordum ama eger mıde rahatsızlıgın varsa cok aç karnına ıcme yada uzun surelı ıcme..cunku

ben biraz abartmıstım ve gastırıt baslangıcı olmustum:2: ama aynı zamanda yediklerinede dıkkat edersen gercekten işe

yarıyor tatlım.

ben kist amelıyatından sonra tum şişkinliğimi 5i 1 yerde sayesınde attım ve ınceldım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim,peki kilo verebildiniz mi?Ne kadar süreyle kullandınız?Ben akupunktur ve diyetle 10 kg verdim ama bırakınca 3 kg aldım.Şimdi de bu çayı denemek istedim.

canım ben 2 3 ay sureyle gunde 4bardak falan ıcmıstım ama dedım ya abartmıstım oyuzden acayıp mıde agrısı cekmıstım ve gastrıt baslangıcı olmustum

kılo konusuna gelince ben bırazda yedıklerıme dıkkat ederek bı 4 kılo falan vermıstım tatlım..dedıgım gıbı abartmadan ve en fazla 1ay iç olurmu

ve sana tavsıyem kaynatma, kaynayan suyun içinde 5dakika demle ılık iç canım

Son düzenleme:
Şekerim,dediğin gibi benim de ilk günde bile mideme şişkinlik yaptı biraz da midem ağrıdı,az içerek devam edeceğim,önerilerin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…