Doğuma Hazırlık Beşiğe bi bakarmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ev
evet maalesef kendi evimiz olmayınca herşey sorun :KK43: ilerde inşallah güzel odası olur bebegimin büyüyen beşik yengemde var ve bebek hiç yatmadi onda park yatak almak zorunda.kaldılar onu daha.çok sevdi
tamamen besıgı keyfıne baglı ozaman :KK70: nasılda parmaklarında oynatıyorlar bızı :)
allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın ısteyen herkese de versın :)

,
80509034_0.jpg

bizim anne yanı beşiği böyle bişey.sepet beşikler 6 aya kadar kullanılırken bu en az 1 -1,5 yaşa kadar kullanılıyormuş diye bunu seçtik..bir de sallanma özelliği kilitlenip sabitleniyor..

204279998_tn24_R_780876_0.jpg

204279998_tn24_R_780858_0.jpg

204279998_tn24_R_780851_0.jpg

204279998_tn24_R_780867_0.jpg

bende bunları gördüm nette oğlumunki büyüyen ahşap mobilya ikincisine böyle bişey düşünüyorum fiyat uygun diye

Bence hem tahterevalli hem park gereksiz oda yapmayacaksan sadece park al yani... Ya da park alacağına büyüyen beşik al ileride kullanırsın..

2. Attgn daha güzel bende ahşap beşik aldm benm bebegm de odası olmicak park beşik mi alsam moblya mi blmyrm Eki Görüntüle 1716312 Bundan aldk bizde

merhaba , beşik kullanışlı mı , ne kadar süre kullanacak ?
ben de bunlardan istiyorum ama kararsızım , bide anne yanı beşikler var , ama bebek ayrı yatagında uyusun istiyorum

merhaba , beşik kullanışlı mı , ne kadar süre kullanacak ?
ben de bunlardan istiyorum ama kararsızım , bide anne yanı beşikler var , ama bebek ayrı yatagında uyusun istiyorum
Canim biz onu hic kullanmadan geri sattık mobilya besik aldigimiz icin oturma odasinda cok ayak altnda durdu oda yapcaksan eger kisa surede bi 8 9 ay yatablr belki bi yasina kadar boyutu onemli

ben de 2. el fikrini beğendim sadece 4 ay kullanacaksa 2. el alabilirim sonra da ya satarım ya da benden sonra doğum yapacaklara veririm çünkü ilk çocuğum ve güzel bi beşik almayı çok istiyorum hevesim var:)

Back
X