Beşik olarakda kullanılabilen park yatak konusunda yardım

bebik2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
19
0
36
İstanbul
Merhaba ben yeni doğacak bebeğim için beşik olarakta kullanılabilen park yatak arıyorum. Yalnız çok fazla marka ve çok değişik fiyatlar var. Kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar konusunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ben baby 2 go kullanıyorum hem çok sağlam hem görüntüsü güzel tavsiye ederim katlanınca zaten hiç yer kaplamıyor

Eklentiler

• $5868_B.webp
    $5868_B.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba cevap için teşekkürler. Bazı park yataklarda ilk 6 ay için kullanılan bölüm çok alçak oluyormuş. İçine yatakta girince bebek biraz hareketlendiğinde kullanılamıyormuş. Sizin kulandığınızda böyle bir sorun yok değil mi?

bende pierre cardin almıştım. ebatları da uygun(geniş iç kısmı) ve 3 kademeli..
sabit kullanıyordum ben ama gerektiğinde, alt ayakları açarak sallama moduna alabiliyordum..
katlanıp, toplaması da rahat bi yere taşıma için.. tavsiye ederim..

şu anda iki buçuk aylık bebeğim. üst kademede kullanıyorum. bir karış iki parmak mesafesi boşluk var üst kısımla (üşenmedim ölçüm yaptım) bence bi 10 ay filan rahat kullanılır. sonra tabana indiririz o zamanda gayet güvenli zaten. bebeğim fermuarlı kısımdan istediği gibi girer çıkar.

şu anda iki buçuk aylık bebeğim. üst kademede kullanıyorum. bir karış iki parmak mesafesi boşluk var üst kısımla (üşenmedim ölçüm yaptım) bence bi 10 ay filan rahat kullanılır. sonra tabana indiririz o zamanda gayet güvenli zaten. bebeğim fermuarlı kısımdan istediği gibi girer çıkar.

slm oyun park yataklar ıyı oluyor amahem yatak hemde bebegını ust kademeyı ındırdıgınde bebegın ıcnde oynayabılır ama bazı bebekler ıcınde durmaktan sıkılıyor yatak olarakta bebek hareketledıgınde cok dıkkat etmek gerekıyor dusmmemesı ıcn bnım kızım dusmustu :43::49:o yuzden almayı dusunursen bnım cok az kullanmıs oldugum park yatagımız arkadsın yukledıgıne cok benzıyor baby go nun yenı gıbı kızım ıcınde durmadıgından kaldırdım duruyo oyle cnm yada sıfır alamyı dusunursenn cok pahalı bırsey alma derım cunku cok uzun zamanlar kullanılamıyor 2 yasa kadar fln dusunursen msj atarsın

Merhaba cevap için teşekkürler. Bazı park yataklarda ilk 6 ay için kullanılan bölüm çok alçak oluyormuş. İçine yatakta girince bebek biraz hareketlendiğinde kullanılamıyormuş. Sizin kulandığınızda böyle bir sorun yok değil mi?

canım zaten iki kalı oluyor park yataklar,hareketlendiği zaman altta yatırırsın,bizde aldık ama kızım içinde hiç uyumadıki :50:

slm oyun park yataklar ıyı oluyor amahem yatak hemde bebegını ust kademeyı ındırdıgınde bebegın ıcnde oynayabılır ama bazı bebekler ıcınde durmaktan sıkılıyor yatak olarakta bebek hareketledıgınde cok dıkkat etmek gerekıyor dusmmemesı ıcn bnım kızım dusmustu :43::49:o yuzden almayı dusunursen bnım cok az kullanmıs oldugum park yatagımız arkadsın yukledıgıne cok benzıyor baby go nun yenı gıbı kızım ıcınde durmadıgından kaldırdım duruyo oyle cnm yada sıfır alamyı dusunursenn cok pahalı bırsey alma derım cunku cok uzun zamanlar kullanılamıyor 2 yasa kadar fln dusunursen msj atarsın

Akslm, ben de düşmesinden korktuğum için ilk aylarda kullanılan kısmı yüksek bir park yatak arıyorum. Teşekkür ederim.

bende ne alsam bilemedim. Bu oyun parklarının içi sert değil plastik kumaştan o yüzden çocuğun anatomisi için uygun mu acaba?

İçine yatak alırken dikkat etmek lazımmış. Pamuklu veya yün alınması gerekiyormuş. Piyasada satılan sünger yataklar uygun değilmiş.

visco yatakların sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama benim annem yine de üzerine ince yün alez yaptı. bu arada park yatak alırken kenarların file olmasına dikkat edin.ilerde çocuk etrafını görebilsin yatarken.bazıları kumaş kaplı oluyor tamamen.

Merhaba ben yeni doğacak bebeğim için beşik olarakta kullanılabilen park yatak arıyorum. Yalnız çok fazla marka ve çok değişik fiyatlar var. Kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar konusunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar ben uzun araştırmalarım sonucunda park yatağımı aldım. Markası Lebebe. Kraft, chico düşünürken hepsini birden yakından inceledim ve Lebebninki aralarında en sağlam olanıydı. Üstelik fiyatı da çok uygun. Şimdiden kurduk. Allah kısmet ederse 2,5 ay sonra bebişimiz gelince kullanacağız. Fotosuda aşağıdaki gibi benim gibi park yatak almak isteyenlere belki bir fikir olur.
$lLEB-P610TP_1.webp $lLEB-P610TP_1.webp

Back
X