Doğuma Hazırlık beşik ölçüleri yardım !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
323
Kahramanmaraş
mrblar ben ikeadan ahşap beşik almayı düşünüyorum beşik ölçüleri 60*120 genelde.. bu beşklern içine nasıl uyku setleri alınıyor.. uyku setlenin ölçleri biraz fazla gbi geldi bana da..

canım ben mothercare den 60-120 beşik aldım bugünde özdilek'in 60-120 ölçülerde uyku setini aldım ve denedim yatakta nasıl duracak diye ama yorgan iki katı büyüklüğünde oldu yorgan ve hemen iade ettim yatağım park yatak olmadığı için onların uyku setlerine hiç bakmamıştım ama şimdi ölçülere bakıyorum da park yatakların uyku setlerinin ölçüleri daha uygun korumaları olanları var o şekilde alacağım çünkü dğerlerinin ölçüleri çok büyük bebeğini sağlıkla al kucağına:)

bu arada 60 a 120 beşik çok dar deil mi

İkeanın beşik ölçüleri 60*120 zaten o beşiklerin kenar koruyucusu ve nevresim takımı falan satılıyor.Ancak sen istersen beşiğin ölçülerine göre uyku seti diktirebilirsin.Ben de düşünüyorum ancak 60*120 ölçülerde beşik için kenar koruyucausu olan uyku setlerinden bulamadım.Görürsen yada bulursan bana da haber verirsen sevinirim

Park yatakların ölçüleri 60*120 mi acaba?:44:

ben gecen hafta eminönüne gitmiştim ama havuzlu hana değil oraya yakın bi mağazaya girdim orda ki adam sen ahşap da alsan sana mobilya beşik uyku setleri büyük gelir park yatak uyku seti olur dedi actı gösterdi kenarlıklarıda vardı ama ben cahilikten olsa gerek bakmadım bile benim ki park yatak değilki diye:) sonra alınca özdilekten kocaman uyku seti boyumun ölçüsünü de almış oldum ben gidecem yine şimdi oranın adını hatırlayamıyorum ancak gidince bulurum ben bulunca size de yazarım istanbulda yaşıyorum ben istanbul forumda da var çeşitler ordan da bulmaya çalışcam

mothercare de beşik baktım arkadaşlar 70*140 olanlar var beş yaşa kadar kullanılıyor kenarlar çıkıyor, 60*120 olanlar üç yaşa kadar.. bu arda kenarların çıkmasını istyorsanız ve üç ayrı seviyede istiyorsanız bu sadece morhercare de mümkün.. uyku setlerine gelince 100*150 genelde ve büyük boy beşikler için, bi kaç el yapımı uyku seti gördüm onlar 100*120 idi yanlardan yorganı katlamışlardı yan koruma olayı da vardı ama pek beğenmedim.. aybi baby ürünleri on numara ama onun da ölçüleri yok..
öğrendikçe baktıkça araştrdıkça size yazıcam..

selamlar ...bende dün mohhercare gittim ben beşiğimi bi kaç ay önce ordan almışdım 60*120. orda serili bi uyku seti vardı unisex bi ürün acele etmeyelim diye gezdik ama beğenemedik bi türlü, daha doğrusu eşim beğense ben beğenmiyorum benim beğendiğimi eşim hiç beğenmiyo ortak beğendiğimiz bi o vardı:) bizde aldık yorganı da büyük gelmedi daha önce yazmıştım özdilekten almıştım çok büyük gelmişti yorganı diye sorun o markaların yorganlarının kaba olmasıymış bunun ki yumuşak ve hafif
düşünen varsa şuan indirimde kolay gelsin size ben kurtuldum uyku setinden, kurtuldum diyorum çünkü geçekten benim için eziyete dönüşmüştü aldığım yataktan dolayı:)

Son düzenleme:
Kızler ben park beşik aldım . Fakat ölçüleri konusunda çok kafam karıştı.
60/120 aldım fakat , düşünüyorum da küçükmü gelir. Bu ölçülerde kullanan var mı?
değiştirsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…