Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar benim de beşik konusunda kafamda sorular var. Yatak odam oldukça küçük büyük beşik alıp koyacak yerim yok ki bebeğime hemen oda yapmayı da düşünmüyorum. Belli bir süre küçük bi beşik alıp toparlanana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Taşıması da kolay olmalı gündüz odaya gece yatak odasına alabilmeliyim chicconun next 2 me beşiğini beğendim hem yatağın yanına gelip önü açılıyor sanki büyüklerin yatağına hemen bitişik kendi yatağında yatıyor yani uyandığı anda kalkmadan alıp emzirebilme imkanı sağlıyor ama ne kadar süre onda yatabilir acaba kullanan memnun kalan var mıdır Eki Görüntüle 1873909 Eki Görüntüle 1873910
bi de bu beşiklerin içindeki yatak sünger olursa kötü mü oluyor acaba
bi de bu beşiklerin içindeki yatak sünger olursa kötü mü oluyor acaba
Merhaba hanımlar benim de beşik konusunda kafamda sorular var. Yatak odam oldukça küçük büyük beşik alıp koyacak yerim yok ki bebeğime hemen oda yapmayı da düşünmüyorum. Belli bir süre küçük bi beşik alıp toparlanana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Taşıması da kolay olmalı gündüz odaya gece yatak odasına alabilmeliyim chicconun next 2 me beşiğini beğendim hem yatağın yanına gelip önü açılıyor sanki büyüklerin yatağına hemen bitişik kendi yatağında yatıyor yani uyandığı anda kalkmadan alıp emzirebilme imkanı sağlıyor ama ne kadar süre onda yatabilir acaba kullanan memnun kalan var mıdır Eki Görüntüle 1873909 Eki Görüntüle 1873910
Bunu söylemen iyi oldu teşekkür ederim ben hiç mağazada görmedim sadece internette resmini gördüm. 6 ay gibi bi süre için de almaya değer mi acaba bilemedim şimdi. Ucuz birşeyde değil ayrıca. Bi beşik konusunu halledemedimBen de dusundum bu beşikten ama magazada gorunce hayal kirikligina ugradim baya kucuk bir sey 6.ayina kadar anca yatar. O yuzden vazgeçtim ben ama fikir olarak cok guzel bebekle hem birlikte hem ayri yatiyorsun..
Ben de çok küçük diye vazgeçeceğim sanırım ilk 6 ay anca yatar deniyor hep. En az 1 yaşına kadar bile yatsa zaten yaşını doldurduğunda oda yapmayı düşünüyorum.Bunu almayi bende düşünmüştüm o zaman yatak Odam çok dardi. Yatağın bir tarafı duvara çok yakındı diğer geniş tarafa bunu koyarım demiştim. Sonra düşündüm bebek uyurken ben nasıl kalkıp geçeceğim. Ayakucundan çıkmam gerekecek oda özellikle başlarda dikişlı olacağım için zor olur diye vaz gectim
Rica ederim. Ben de ayni seyi dusundum zaten sepette neredeyse 3 ay falan yatsa 3 ay icin de o kadar para vermek fuzuli geldi acikcasi bana. Ben de henuz almadim ama bir de park yataklara bakmani tavsiye ederim.Bunu söylemen iyi oldu teşekkür ederim ben hiç mağazada görmedim sadece internette resmini gördüm. 6 ay gibi bi süre için de almaya değer mi acaba bilemedim şimdi. Ucuz birşeyde değil ayrıca. Bi beşik konusunu halledemedim![]()
Sanırım park yataklara doğru kayıcam ben de, arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu ve kullanımının daha uzun süreli olduğunu söyledi.Rica ederim. Ben de ayni seyi dusundum zaten sepette neredeyse 3 ay falan yatsa 3 ay icin de o kadar para vermek fuzuli geldi acikcasi bana. Ben de henuz almadim ama bir de park yataklara bakmani tavsiye ederim.
Baslikla alakasiz ama travel sistem arabalar cok gereksiz gorunmeye basladi gozume hem hantallığı hem de pusetin cok uzun sure kullanilamayacak olmasindan dolayi bu yuzden baston modellerinden alip gecsem mi diyorum. Tecrubeli bir anne olarak ne tavsiye edersiniz?Sana en uygun park yatak sanırım ama içinin süngeri çok ince oluyor içine yatak yaptır
Aynen ben de cok duydum park yatagin avantajlarini hatta oda yapanlarin pisman olduklarini da duydum. Mobilya konusunda da bir arkadasim 1 yasina gelince yaptirmisti bebegine ve kendi istedigi gibi yaptirmis ona bayildim sanırım zamani gelince ben de oyle bir sey yapicam. Hazirlarin saglamligina pek guvenemiyorum nedense..Sanırım park yataklara doğru kayıcam ben de, arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu ve kullanımının daha uzun süreli olduğunu söyledi.
bunu dün de görmüştüm internette. ama çok küçük bişeye benziyor. kişisel tercih ama maddi imkanları sınırlı olanlar için para verdiğine değmez gibi geldi bana. çok kısa vadede bunda yatabilir gibi görünüyor çünküMerhaba hanımlar benim de beşik konusunda kafamda sorular var. Yatak odam oldukça küçük büyük beşik alıp koyacak yerim yok ki bebeğime hemen oda yapmayı da düşünmüyorum. Belli bir süre küçük bi beşik alıp toparlanana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Taşıması da kolay olmalı gündüz odaya gece yatak odasına alabilmeliyim chicconun next 2 me beşiğini beğendim hem yatağın yanına gelip önü açılıyor sanki büyüklerin yatağına hemen bitişik kendi yatağında yatıyor yani uyandığı anda kalkmadan alıp emzirebilme imkanı sağlıyor ama ne kadar süre onda yatabilir acaba kullanan memnun kalan var mıdır Eki Görüntüle 1873909 Eki Görüntüle 1873910
yatağı iyi olanlar da varmış iyi araştırmak lazım yaSünger çok ince ve doktorlar onermiyor. İçine pamuk yatak yaptırdım ben geçen sene 30 tl ye
amin inşaallah teşekkür ederim. hayırlısı ya kafam çok karışık bakalım artık. sen bayağı kolaylamış gibisin hazırlıkları. darısı başıma :)Cok sagol canim sana da hayirli dogumlar saglikla kavus insallah bebegine. Benim sepetim orgu dogal olanlardan hani o afilli olanlardan degilki zaten bir ablam verdi kendi kizinda kullanmisti sadece şansıma denk geldi yani. Benim de ilk bebegim ve park yataklari baya baya araştırdım ama ne yazikki hepsi o kadar birbirinin aynisi ki ben de bir turlu karar veremedim. Ben ozellikle sallanma aparati bir de altta ayri bir kapisi var mi diye dikkat edicem sanırım yapilan yorumlardan cikarimda bulundugum kadariyla.
Sepet icin kaliteli pamuktan yatak yorgan yastik diktiriyorum oylesi daha saglikli oluyormuş bebek icin. Park yatak icin de bir sure pamuk yataga devam ederim sonra da onlarin ayri bir yatagi oluyor ayni bizimkiler gibi oyle bir sey alirim diyorum. Hava guzellesince pamuk yorgani agir gelmesin diye de bambu yorgan ve yastik aldim. Elyaftan olan yorganlar cok sagliksizmis bebek icin ona da dikkat et derim![]()