Doğuma Hazırlık beşik seçimi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bayan gg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
675
755
103
Merhabalar arkadaşlar, evim bebek odası için pek uygun değil. dolayısıyla evin her yerine gerektiğinde taşıyabileceğim, ayrıca bebeğimin inşaallah 2,5-3 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik istiyorum. hangi markayı önerirsiniz?

Ayni durum bende de mevcut. Ben ilk 3 ay icin sepet düşünüyorum. Sonrasinda da gittigi yere kadar park yatak almaya karar verdim. Hem katlaniyor seyahatlerinizde yaninizda tasiyabiliyorsunuz hem de evin icinde rahatca istediginiz yere surukleyebiliyorsunuz. Ayrica bebek buyudugunde ortadaki yatak aparatini çıkarıp oyun parki haline getirebiliyorsunuz yani alip uzun sure kullanabileceginiz bir urun.

hayırlı doğumlar öncelikle. evet resimlerini internetten gördüğüm kadarıyla çok kullanışlı şeyler var. en öndeki markalar da chicco ile kraft galiba. ama ilk bebek olunca tecrübesizlikle marka seçimini yanlış yapmak istemiyorum. ebebek sitesinden ürünlerine baktım ama bizim istediğimiz tarzda yoktu. markayı da bilmiyorum, nereden bulacağımı da :) sepete gelince çok estetik oluyor çok şirin ama maddi olarak eşimi çok sarsmak istemiyorum. neticede tek maaşla idare ediyoruz. velhasıl kafamda binbir türlü düşünce.. alışverişi fiili olarak yapmadım ama zihin gücüyle her sabah alışverişe çıkıp her akşam elim kolum dolu dönüyorum ;) hayırlısı olsun bakalım..

Merhaba hanımlar benim de beşik konusunda kafamda sorular var. Yatak odam oldukça küçük büyük beşik alıp koyacak yerim yok ki bebeğime hemen oda yapmayı da düşünmüyorum. Belli bir süre küçük bi beşik alıp toparlanana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Taşıması da kolay olmalı gündüz odaya gece yatak odasına alabilmeliyim chicconun next 2 me beşiğini beğendim hem yatağın yanına gelip önü açılıyor sanki büyüklerin yatağına hemen bitişik kendi yatağında yatıyor yani uyandığı anda kalkmadan alıp emzirebilme imkanı sağlıyor ama ne kadar süre onda yatabilir acaba kullanan memnun kalan var mıdır mCHI-396800_1.webp mCHI-396800_3.webp

Sana en uygun park yatak sanırım ama içinin süngeri çok ince oluyor içine yatak yaptır

Merhaba hanımlar benim de beşik konusunda kafamda sorular var. Yatak odam oldukça küçük büyük beşik alıp koyacak yerim yok ki bebeğime hemen oda yapmayı da düşünmüyorum. Belli bir süre küçük bi beşik alıp toparlanana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Taşıması da kolay olmalı gündüz odaya gece yatak odasına alabilmeliyim chicconun next 2 me beşiğini beğendim hem yatağın yanına gelip önü açılıyor sanki büyüklerin yatağına hemen bitişik kendi yatağında yatıyor yani uyandığı anda kalkmadan alıp emzirebilme imkanı sağlıyor ama ne kadar süre onda yatabilir acaba kullanan memnun kalan var mıdır Eki Görüntüle 1873909 Eki Görüntüle 1873910

Bunu almayi bende düşünmüştüm o zaman yatak Odam çok dardi. Yatağın bir tarafı duvara çok yakındı diğer geniş tarafa bunu koyarım demiştim. Sonra düşündüm bebek uyurken ben nasıl kalkıp geçeceğim. Ayakucundan çıkmam gerekecek oda özellikle başlarda dikişlı olacağım için zor olur diye vaz gectim

Cok sagol canim sana da hayirli dogumlar saglikla kavus insallah bebegine. Benim sepetim orgu dogal olanlardan hani o afilli olanlardan degil ;) ki zaten bir ablam verdi kendi kizinda kullanmisti sadece şansıma denk geldi yani. Benim de ilk bebegim ve park yataklari baya baya araştırdım ama ne yazikki hepsi o kadar birbirinin aynisi ki ben de bir turlu karar veremedim. Ben ozellikle sallanma aparati bir de altta ayri bir kapisi var mi diye dikkat edicem sanırım yapilan yorumlardan cikarimda bulundugum kadariyla.
Sepet icin kaliteli pamuktan yatak yorgan yastik diktiriyorum oylesi daha saglikli oluyormuş bebek icin. Park yatak icin de bir sure pamuk yataga devam ederim sonra da onlarin ayri bir yatagi oluyor ayni bizimkiler gibi oyle bir sey alirim diyorum. Hava guzellesince pamuk yorgani agir gelmesin diye de bambu yorgan ve yastik aldim. Elyaftan olan yorganlar cok sagliksizmis bebek icin ona da dikkat et derim ;)
bi de bu beşiklerin içindeki yatak sünger olursa kötü mü oluyor acaba

Merhaba hanımlar benim de beşik konusunda kafamda sorular var. Yatak odam oldukça küçük büyük beşik alıp koyacak yerim yok ki bebeğime hemen oda yapmayı da düşünmüyorum. Belli bir süre küçük bi beşik alıp toparlanana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Taşıması da kolay olmalı gündüz odaya gece yatak odasına alabilmeliyim chicconun next 2 me beşiğini beğendim hem yatağın yanına gelip önü açılıyor sanki büyüklerin yatağına hemen bitişik kendi yatağında yatıyor yani uyandığı anda kalkmadan alıp emzirebilme imkanı sağlıyor ama ne kadar süre onda yatabilir acaba kullanan memnun kalan var mıdır Eki Görüntüle 1873909 Eki Görüntüle 1873910

Ben de dusundum bu beşikten ama magazada gorunce hayal kirikligina ugradim baya kucuk bir sey 6.ayina kadar anca yatar. O yuzden vazgeçtim ben ama fikir olarak cok guzel bebekle hem birlikte hem ayri yatiyorsun..

Ben de dusundum bu beşikten ama magazada gorunce hayal kirikligina ugradim baya kucuk bir sey 6.ayina kadar anca yatar. O yuzden vazgeçtim ben ama fikir olarak cok guzel bebekle hem birlikte hem ayri yatiyorsun..
Bunu söylemen iyi oldu teşekkür ederim ben hiç mağazada görmedim sadece internette resmini gördüm. 6 ay gibi bi süre için de almaya değer mi acaba bilemedim şimdi. Ucuz birşeyde değil ayrıca. Bi beşik konusunu halledemedim :KK42:

Bunu almayi bende düşünmüştüm o zaman yatak Odam çok dardi. Yatağın bir tarafı duvara çok yakındı diğer geniş tarafa bunu koyarım demiştim. Sonra düşündüm bebek uyurken ben nasıl kalkıp geçeceğim. Ayakucundan çıkmam gerekecek oda özellikle başlarda dikişlı olacağım için zor olur diye vaz gectim
Ben de çok küçük diye vazgeçeceğim sanırım ilk 6 ay anca yatar deniyor hep. En az 1 yaşına kadar bile yatsa zaten yaşını doldurduğunda oda yapmayı düşünüyorum.

Bunu söylemen iyi oldu teşekkür ederim ben hiç mağazada görmedim sadece internette resmini gördüm. 6 ay gibi bi süre için de almaya değer mi acaba bilemedim şimdi. Ucuz birşeyde değil ayrıca. Bi beşik konusunu halledemedim :KK42:
Rica ederim. Ben de ayni seyi dusundum zaten sepette neredeyse 3 ay falan yatsa 3 ay icin de o kadar para vermek fuzuli geldi acikcasi bana. Ben de henuz almadim ama bir de park yataklara bakmani tavsiye ederim.

Rica ederim. Ben de ayni seyi dusundum zaten sepette neredeyse 3 ay falan yatsa 3 ay icin de o kadar para vermek fuzuli geldi acikcasi bana. Ben de henuz almadim ama bir de park yataklara bakmani tavsiye ederim.
Sanırım park yataklara doğru kayıcam ben de, arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu ve kullanımının daha uzun süreli olduğunu söyledi.

Sana en uygun park yatak sanırım ama içinin süngeri çok ince oluyor içine yatak yaptır
Baslikla alakasiz ama travel sistem arabalar cok gereksiz gorunmeye basladi gozume hem hantallığı hem de pusetin cok uzun sure kullanilamayacak olmasindan dolayi bu yuzden baston modellerinden alip gecsem mi diyorum. Tecrubeli bir anne olarak ne tavsiye edersiniz?

Sanırım park yataklara doğru kayıcam ben de, arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu ve kullanımının daha uzun süreli olduğunu söyledi.
Aynen ben de cok duydum park yatagin avantajlarini hatta oda yapanlarin pisman olduklarini da duydum. Mobilya konusunda da bir arkadasim 1 yasina gelince yaptirmisti bebegine ve kendi istedigi gibi yaptirmis ona bayildim sanırım zamani gelince ben de oyle bir sey yapicam. Hazirlarin saglamligina pek guvenemiyorum nedense..

bunu dün de görmüştüm internette. ama çok küçük bişeye benziyor. kişisel tercih ama maddi imkanları sınırlı olanlar için para verdiğine değmez gibi geldi bana. çok kısa vadede bunda yatabilir gibi görünüyor çünkü

Cok sagol canim sana da hayirli dogumlar saglikla kavus insallah bebegine. Benim sepetim orgu dogal olanlardan hani o afilli olanlardan degil :KK66: ki zaten bir ablam verdi kendi kizinda kullanmisti sadece şansıma denk geldi yani. Benim de ilk bebegim ve park yataklari baya baya araştırdım ama ne yazikki hepsi o kadar birbirinin aynisi ki ben de bir turlu karar veremedim. Ben ozellikle sallanma aparati bir de altta ayri bir kapisi var mi diye dikkat edicem sanırım yapilan yorumlardan cikarimda bulundugum kadariyla.
Sepet icin kaliteli pamuktan yatak yorgan yastik diktiriyorum oylesi daha saglikli oluyormuş bebek icin. Park yatak icin de bir sure pamuk yataga devam ederim sonra da onlarin ayri bir yatagi oluyor ayni bizimkiler gibi oyle bir sey alirim diyorum. Hava guzellesince pamuk yorgani agir gelmesin diye de bambu yorgan ve yastik aldim. Elyaftan olan yorganlar cok sagliksizmis bebek icin ona da dikkat et derim :KK66:
amin inşaallah teşekkür ederim. hayırlısı ya kafam çok karışık bakalım artık. sen bayağı kolaylamış gibisin hazırlıkları. darısı başıma :)

Back
X