Doğuma Hazırlık beşik seçimi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çilek mobilyada güzel beşikler var aslında ahşap onlara da bakabilirsin
ama Allah izin verirse gün içinde sabah akşam taşıyacağım için zor olabilir. yoksa bir mobilyacımız var eşim yaptıralım dedi, bu nedenden dolayı istemedim

amin inşaallah teşekkür ederim. hayırlısı ya kafam çok karışık bakalım artık. sen bayağı kolaylamış gibisin hazırlıkları. darısı başıma :)
Ben de disari cikabildigim olcude hallettim canim bir de annem sağolsun birlikte yaptik yani tek olsam cok zorlanirdim.
Tek hazir olanlar bu saydiklarim 2 nevresim takimi birkac hastane cikisi ve tulum var disinda benim de isim coook. Neyse acelemiz yok nasilsa zamanimiz var. Bu aralar lohusa takimlarina taktım ama kışlık sezon yok ortada daha..

Ben de çok küçük diye vazgeçeceğim sanırım ilk 6 ay anca yatar deniyor hep. En az 1 yaşına kadar bile yatsa zaten yaşını doldurduğunda oda yapmayı düşünüyorum.

Evet küçük biraz. Ve ben baktığım zaman Diğer besiklere göre pahaliydi bence hiç gerek yok

Ben dikdörtgen bir beşik aldım ebebekten şu oval beşiklere göre daha büyük. 1 yaşında kızım yatsa hala yatar aslında ama benimle uyumaya alıştı

Ama ilk aylar kullanamazsınız ki baston modelleri. Ve bebek arabasi ilk aylarda çok kullanılıyor. Bazı çocuklar biraz büyüdüğünde binmek istemeyebiliyor ama ilk aylarda kaçarı yok her bebek biniyor.

Ben inglesina Trilogy aldım. Menunum. Memnuniyet sebebim hafif olmasi. Kızımı arabadan kucağıma kaldirdigimda diğer elimle arabayi kapatıp tasiyabiliyorum. Yani bu taşıma kısa süreli tabi kapıya kadar yada bagaja kadar ama bence bebek arabasi alırken en önemli nokta bu yalnız başınıza olduğunuzda dahi arabayi kapatıp açmak

Benimki kış bebegi olacak yani nereden baksan 5 aylik olana kadar disari cikmayiz gibi dusunuyorum ben yine de ayni mi olur tavsiyen?
Evet onemli olan rahat kullanim ve hafiflik ama brn sadece hava almak icin ve avmye falan gittigimde kullanirim diye dusunuyorum arabayi.

Ben 3 eylül de doğum yaptım. 28 eylül de doğum yapacağımı sanıyordum. Havalar soğuk olur pek kullanmam almasam mi acaba dedim. Sonra 23 nisan indirimi olunca mothercare de denk geldi aldım bebek arabasını.
Aldıktan sonra iyi ki almışım dedim çünkü çok kullandım sürekli avm de oyaladim onu. Bu birazda seninle alakali mesela ben dışarı çıkmayı seviyorum bu yüzden o küçükken de çok çıktım. Zaten dışarı çıkmak 6.Aya kadar kolay bebekle. Bu sureyi iyi degerlendirdim kendimi eve kapatmadim. Doktora giderken bile hastane içinde bebek arabasi büyük rahatlik benim için. Hele ki şimdi her gün kapının önüne dahi olsa dışarı çıkıyoruz. Düşünüyorum bebek arabasi olmasaydı bunlar mümkün olmazdı. Ama bilmiyorum baston aynı rahatlığı verir mi? Hiç baston kullanmadım. Kullanan biri sana bu konu da daha dogru cevap verir. Ben yanlış yönlendirmek istemem. .

Bilgiler icin tesekkur ederim biraz daha arastirma yapmam gerekecek sanirim.

zaten yeni doğan bebeğe de ana hatlarıyla bunlar lazım, iyi olmuş. aynen benim de aklım lohusa pijamasında ama dediğin gibi kışlıklar çıkmamıştır.

inglesina Trilogy çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı yaw indirime ne zaman girer acep :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…