Beşik seçiminde çok kararsızım!!!

Nice_1991vuvv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
98
46
3
Günaydın arkadaşlar;
Annem hep misafirle bebeğin ne zaman geleceğini allah bilir der. hızlı bir şekilde eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum, bir çok eksiğim var daha ;ama en önemlisi beşik konusunda çok kararsızım park yatağı da düşünüyorum ama gözüme pek estetik gelmiyor ikea nın beşiğini düşünüyorum oda kızım ne kadar kullanır onu bilmiyorum yorumlarınızı fikirlerini öğrenebilir miyim benim gibi kararsız olan da vardır bu kararsızlığı yaşayıp seçim yapıp çocuğunu büyüten de :)

Ben de kararsizliklar içinde kendimi ikea beşiği alirken yakaladim :) fazla pahalıya almadım ki büyüdüğünde kullanmayinca içim yanmasin dedim.

Ben oyun parki kullaniyorum.fiyatida uygun buyudugunde alt katinda yatar.hem oyun alani hem yatak olarak kullaniyorum.dusme derdi de yok.
Evet oyun parkı çok kullanışlı ama benim mobilyalarım hep beyaz bebek odasıda yapamayacagım odam yok yatak odasına koycam beşiği beyaz olsun istiyorum naylonu güzel duran beyaz park yatakta bulamadım

Ay canımm bende ikea alıcam büyük ihtimalle hangi modelinden ne kadara aldın bende fazla phalı olmamasından yanayım
Canim iki kademeli kullanilabiliyo 279 liraya aldım beyaz renk hensvik diye bir model ahşap rengi 169 liraydi ben beyazın aldım 3 kapılı gardırop da aldım o da 349 lira

Canim benim yatak odamda siyahli beyazli ve bende odam olmadigi icin yanima koydum besigi. Ogluma park yatak almistik. Cokda memnunum. 2yasinda hala sereserpe kullaniyor. Kizima sepet besik aldim biraz buyuyunce oglumun besigine gecer diye. Ama park yatak cok daha rahat. Cok da uyuma takilma bence. Kullanisi cok daha onemli.

Anladım canım benim düşündüğüm modeli almışsın bi tane daha model var bilirsin kesin ön tahtası çıkartılabiliyor 300 küsür galiba oda güzel ama pahalı yatağını aldın mı peki içine ? Ben dediğin model alıp yan korumalı cicili bir nevresim takımı güzel bi dönence bide cibindirik muhteşem durur diye hayal ediyorum :))

Canim benim yatak odamda siyahli beyazli ve bende odam olmadigi icin yanima koydum besigi. Ogluma park yatak almistik. Cokda memnunum. 2yasinda hala sereserpe kullaniyor. Kizima sepet besik aldim biraz buyuyunce oglumun besigine gecer diye. Ama park yatak cok daha rahat. Cok da uyuma takilma bence. Kullanisi cok daha onemli.
Park yatak gerçekten kullanışlı yeğenime almıştım ordan biliyorum gerçekten çok kararsızım ya..

Park yatak en güzel i o mobilya Beşikler hem yerinden kalkmiyor Hem uzun süreli değil çok gereksiz ama yine de siz bilirsiniz

Park yatagi istedigin zaman istedigin yere goturebiliyorsunuz. Oda cok gerekli olabiliyor. Biz 2ay oda soguk diye salonda kalmistik oglumla. Mobilya besik salonda hic olmazdi mesela. Bence cok dusunmeyin. Cunku zaten ilerde oda yapacaginiz zaman mobilya yatagi olacak.

Park yatagi istedigin zaman istedigin yere goturebiliyorsunuz. Oda cok gerekli olabiliyor. Biz 2ay oda soguk diye salonda kalmistik oglumla. Mobilya besik salonda hic olmazdi mesela. Bence cok dusunmeyin. Cunku zaten ilerde oda yapacaginiz zaman mobilya yatagi olacak.
Oda doğru haklısınız misal doğumum Haziran a gelecek çok sıcak olduğunda odası daha serin bi odaya taşıyadabiliriz

Anladım canım benim düşündüğüm modeli almışsın bi tane daha model var bilirsin kesin ön tahtası çıkartılabiliyor 300 küsür galiba oda güzel ama pahalı yatağını aldın mı peki içine ? Ben dediğin model alıp yan korumalı cicili bir nevresim takımı güzel bi dönence bide cibindirik muhteşem durur diye hayal ediyorum :))
Yatağı almadım daha canım ama çok hafif istediğin yere taşıyabilirsin ben tavsiye ediyorum karar yine senin tabiki :)

Kizima ben ciciko nun yer besiklerinden de aldim.kücük ama birbucuk yasina kadar kullanabilcez.hafif bisey tasimasi kolay.katlanabilir.bunuda tavsiye ederim.

Beşik konusunda bende çok kararsızım şu modeli beğendim biraz ama halen karar veremedim:( park yataklar da estetik gelmiyo gözüme..

Screenshot_2016-03-09-23-32-47-1.webp

Back
X