Doğuma Hazırlık Beşik Tavsiye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
21 aylık oldu. Anne yanı beşik kullanıyorum. ( Uykusunda öpmeye doyamıyorum ) Artık boyu uzadı park beşik bakicam bende. Takipte kalayım

Ben orta halli almıştım cristal diye bir marka 70*110 benim oğlan deli yattığı için 60 lık olana kafasını vuruyordu. Şuan 1 buçuk yaşında. Yazın da büyük yatak alcam kenarlarına da bariyer taktırıcam. Bu d aküçğk gelmeye başladı çünkü

Ben bunu aldım. Anne yanı oluyor aynı zamanda.

Chicco next to me 2 kullandım, iki çocuğuma da.
Yatak modelimden dolayı yapışık kullanamadım ama her yere tekerleğiyle çekip götürmem hatta misafirliğe bile katlayıp götürmüşlüğüm var, çok memnun kaldım.
Ama bebek hareketli ve büyükse 7 8 ay maksimum kullanılır, sonra sığmaz düşer.

merhaba. anne yanı beşik hangi marka aldınız çilekten baktım ben 6 aya kadar kullanım diyor bana da çok küçük geldi
Biz kendimiz yaptık, ölçüsüde sanırım 65*100 cm di....Pinterest te çok basit modelleri vardı,. Bayağı incelemiştim.....Vidalama makinası vardı bizde, eşim gerekli malzemeleri aldı,. En son beyaz renge boyadık,. Her gören hazır zannetti, eşim ben marangoz muyum ne anlarım desede, kafası çalışan karısı ve çene kuvvetimle yaptı

Kızlar selam. Ben de yeni bir anne olarak aklıma takılan en büyük konulardan biri beşik seçimiydi. Çok fazla araştırma yaptım ve bir çok bilgi edindim bu konuyla ilgili. Tecrübelerimi de aşağıda linkini bıraktığım yazıda derlemeye çalıştım. Umarım sizin için de faydalı olur.

bebek beşiği seçimi

Son düzenleyen: Moderatör:
ahahah ellerinize sağlık. iyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…