merhaba. anne yanı beşik hangi marka aldınız çilekten baktım ben 6 aya kadar kullanım diyor bana da çok küçük geldi21 aylık oldu. Anne yanı beşik kullanıyorum. ( Uykusunda öpmeye doyamıyorum ) Artık boyu uzadı park beşik bakicam bende. Takipte kalayım
Ben joie kubbie modelini aldım. Güzele benziyor umarım sorunsuz çıkarMrb hanımlar beşik tercihiniz ne oldu?park beşiklerden tavsiye ettiğiniz varmı?
Biz kendimiz yaptık, ölçüsüde sanırım 65*100 cm di....Pinterest te çok basit modelleri vardı,. Bayağı incelemiştim.....Vidalama makinası vardı bizde, eşim gerekli malzemeleri aldı,. En son beyaz renge boyadık,. Her gören hazır zannetti, eşim ben marangoz muyum ne anlarım desede, kafası çalışan karısı ve çene kuvvetimle yaptımerhaba. anne yanı beşik hangi marka aldınız çilekten baktım ben 6 aya kadar kullanım diyor bana da çok küçük geldi
21 aylık oldu. Anne yanı beşik kullanıyorum. ( Uykusunda öpmeye doyamıyorum ) Artık boyu uzadı park beşik bakicam bende. Takipte kalayım
Hepsinden almıştık doğmadan hevesle..mobilya beşik alma.da. ne alırsan al park beşik oneririrmMrb hanımlar beşik tercihiniz ne oldu?park beşiklerden tavsiye ettiğiniz varmı?
4 yasinda bir kizim var 2yasina kadar park yatak kullandim graco park yataktiMrb hanımlar beşik tercihiniz ne oldu?parkbeşiklerden tavsiye ettiğiniz varmı?
ahahah ellerinize sağlık. iyi yapmışsınızBiz kendimiz yaptık, ölçüsüde sanırım 65*100 cm di....Pinterest te çok basit modelleri vardı,. Bayağı incelemiştim.....Vidalama makinası vardı bizde, eşim gerekli malzemeleri aldı,. En son beyaz renge boyadık,. Her gören hazır zannetti, eşim ben marangoz muyum ne anlarım desede, kafası çalışan karısı ve çene kuvvetimle yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?