Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sallanan tabiki.bu toplerin sallanani var
Ben anlatamadim sanirim.sallanan tavsiye ederim.illa boyla tahta istiyorsaniz bask yerlerde bunlarin sallanani var biraz farkli tabi.cok begendiysenizde bunu alin tatlimde_niz .!.:Sallanan modeller tabi ki var tatlım ama ıkea da tüm beşikler sallanmayan modelden tavsiye eder misiniz die sordum.
......................................................Kızlar bu beşiği IKEA da gördüm çok hoşuma gitti fakat sabit sallanmıyo
Siz nasıl beşik tavsiye edersinzi sabit mi sallanan cinsten mi_?
Bende cilek mobilyadan aldim besik ve dolap.. cilek mobilyada avrupa standartlarinda uretim yaptigi icin sallanan yapmiyor.. cocuk sagligi acisindan,, yani sallananlarda cocuk ayaga kalktiginda dusme tehlikesi oluyormus.. benim aldigim besik bu, boyuda cok uzun degil 1,60 cm..
Bende sabit alacağım canım. Sonuçta bebeklere sallanmayi biz öğreniyoruz hiç sallanmamıs bir bebek sallanmak istemez.Kızlar bu beşiği IKEA da gördüm çok hoşuma gitti fakat sabit sallanmıyo
Siz nasıl beşik tavsiye edersinzi sabit mi sallanan cinsten mi_?
Bende cilek mobilyadan aldim besik ve dolap.. cilek mobilyada avrupa standartlarinda uretim yaptigi icin sallanan yapmiyor.. cocuk sagligi acisindan,, yani sallananlarda cocuk ayaga kalktiginda dusme tehlikesi oluyormus.. benim aldigim besik bu, boyuda cok uzun degil 1,60 cm..
beşikle dolabını 2200 tl'ye almıştık... beşiğin tek fiyatı 1400 tl... internet sitesinde de var fiyatları... benimkisinin modeli "baby cotton" diye geçiyor..merhaba bu beşiği ne kadara aldın acaba, hayırlı uğurlu olsun bu arada bebişin mutlulukla büyüsün içinde
Mrb canim besigin fotosunu gonderme imkanin var mi?anne yanı beşik, ikinci el almak isteyen var mı?
hem odasına aldım büyüyen beşik hemde sepet beşik aldım y.odam için ikisinide sallantısız aldım cnm neye alıştırırsan ona alışıyor.. kızım var onuda sallamadan büyüttüm. bebekken kucağımda uyuyordu yaşından sonra yatağına yatırınca uyuyordu.. tecrübeyle sabit neye alıştırırsan öyle gider.. susmuyor diye sallamanın anlamı yok öylede susmuyor çünkü..Kızlar ben sanırım sabit beşik alıcam![]()