Besin Alerjisi ve Beslenme Reddi

10 aylık artık cc hesaplamıyorum ek gıda yoğunluk vermeye çalışıyorum ama gündüz gece toplam 400 felan ancak oluyor.reflğden dolayı gece zaten az veriyorum 60cc veriyorum doktor öyle söyledi gündüz de 2-3 kere 120 içiyor gerisinde ek gıda veriyorum işte aslında ek gıda daha düzgün yese mama vermem açıkcası
Ek gidayi ne kadar yiyor ? Bizinkisi hic yemiyir :(

Ek gidayi ne kadar yiyor ? Bizinkisi hic yemiyir :(
Ya vallahi bazen 3 kaşık bazen küçük bir çorba kasesi bitiyor. Ama çok istekli ve iştahlı değil sınırda gidiyoruz kiloda da yani. Sabah ve öğlen bir şekilde yine yiyor da akşam felaket kötü 5-6 saat geçmiş de olsa yok hiç yemek istemiyor az mama içiyor birkaç kaşık da yedşrebilmişsem akşam yemeğinden

Ya vallahi bazen 3 kaşık bazen küçük bir çorba kasesi bitiyor. Ama çok istekli ve iştahlı değil sınırda gidiyoruz kiloda da yani. Sabah ve öğlen bir şekilde yine yiyor da akşam felaket kötü 5-6 saat geçmiş de olsa yok hiç yemek istemiyor az mama içiyor birkaç kaşık da yedşrebilmişsem akşam yemeğinden
Mamayi icirken peki coo suruyor mu bizim her mama ogunu 1 saat suruyor :( ictigide en fazla 100cc

Mamayi icirken peki coo suruyor mu bizim her mama ogunu 1 saat suruyor :( ictigide en fazla 100cc
Yok bebeklerde içmezse asla içmiyordu zaten öyle içirmezdim isters ekendisi içerdi uykuda .şim zaten içiyor artık mamayı kendi tıtup isteyerek içiyor

Back
X