- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Baya bi doldu abla insallah uzun bir zaman bir daha canim bu derece serbest gun yapmak istemezAfiyet olsun kuzum. Stoklar dolu desene bereketli olsun.
Ben de okuyunca ilk ayni tepkiyi verdim banane diyeydin diyeŞikayet etmiş demek ki...Geçmiş olsun canım.. bı dahakine bana ne diyelim bari
Bulduuuuuum onyuzbin baloncuk istiyorsuuuun2020'den çok beklentim var
Nasılsınızzzz
Onuda isterim ama evlatta isterimBulduuuuuum onyuzbin baloncuk istiyorsuuuun
Oldum selinim malesefBal0ncuk selam regl oldun mu?
Merhaba hoşgeldiniz emma :) nasılsınızMerhaba
Vay canına, tebrik ederimmmmmmmmm
Tesekkur ederim cnm ❤Onuda isterim ama evlatta isterim
Oldum selinim malesefrabbim nasip etmedi bu seferde, bu ay dinlenecem, şubatta hsg çektirecem
Merhaba hoşgeldiniz emma :) nasılsınız
Vay canına, tebrik ederimmmmmmmmm
İnşallah canım, daha fazla ruhum yorulmadan diye umud ediyorumBal0ncuk her zaman için hayırlısı canım benim. Hsg ye bakalım kısmet. İlla çok umut bağlama ki rahatladıpın zaman olacak inş inanıyorum
Kilolara bu sene elvedaaaaaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni yıl hepimize bol sağlık, huzur ve bereket getirir ♡
Bizde özel bir hazırlık olmadı yılbaşı gecesiDün de hazır tatil oluncauzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandık sonra alışverişe çıktık ailece ve gelince de buzdolabını temizleyip yerlestireyim derken akşamı yaptım
İnşallah bu sene artık bir daha geri almamak üzere kilolarimdan kurtulurum ♡ çok aminnnn
Evet yaaEn son düğünüm için izin kullanmıştım sonrada 1,5 senedir yıllık izin kullanamadım
Şimdi 10 gün yıllık izindeyim, ne güzelmiş rahat rahat sabahları koşturmadan uyanmak, yatakta böyle miskin kedi gibi dönmek
Günaydınnnnnnn
Merhaba hoşgeldiniz emma :) nasılsınız
Amin cnm insallahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni yıl hepimize bol sağlık, huzur ve bereket getirir ♡
Bizde özel bir hazırlık olmadı yılbaşı gecesiDün de hazır tatil oluncauzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandık sonra alışverişe çıktık ailece ve gelince de buzdolabını temizleyip yerlestireyim derken akşamı yaptım
İnşallah bu sene artık bir daha geri almamak üzere kilolarimdan kurtulurum ♡ çok aminnnn
Hani gidiyodun heIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?