Beşizlere Erdoğan ve ailesinin isimleri...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Beşizlere Erdoğan ve ailesinin isimleri...

29.09.2015 13:51
besizlere-erdogan-ve-ailesinin-isimleri-75657-5.jpg

Urfa'da bir aile, dünyaya gelen beşiz çocuklarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve ailesinin isimlerini koydu. Beşizlerin babası Hümeyit Arslanlı ve dini nikahlı eşi olan anne Fatma Kayalı, hükümetten yardım beklediklerini bildirdi.

Harran'da çiftçilikle uğraşan baba Hümeyit Arslanlı, beşiz bebekleri olacağını doğumdan kısa süre önce öğrendiğini söyledi. Baba Arslanlı, "Böyle bir şey Allah'ın işi, ne tüp ne de ilaç kullandık. Doktor, '5-6 bebeğiniz olacak' dediğinde çok şaşırdım, 'Allah'ım ne yapacağım' dedim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgimden bebeklerime onun ailesinin ismini bıraktım. Erkeklerin adı Recep Tayyip ve Erdoğan, kızlar ise Emine, Sümeyye ve Esma" dedi. Bebeklerin dünyaya gelmesinden büyük sevinç duyduğunu söyleyen Arslanlı, devletten bebeklerin bakımı için destek istedi.

soL Haber Portalı'nın haberine göre, beşizlerin annesi Kayalı "Allah'a çok şükür bize büyük bir mutluluk verdi. Bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hükümetten yardım bekliyoruz. Bebeklerin bakımı için gücüm olsa 5 yardımcı tutardım" ifadelerini kullandı.

yalnız dikkatimi çekti demeden geçemiyeceğim iki oğlu olmuş ,oğlanlara recep tayyip ve erdoğan koymuş

bilal neden koymadı acep:KK45:

Bilal çok üzülecek. Hani birini Recep Tayyip koydun ötekini Bilal koyabilirdin :KK43:

Back
X