Beslenme ve Diyet İçin Whatsapp

yagmur_181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
3
0
86
35
Merhaba arkadaşlar diyet ve sporla beraber zayıflamaya var mısınız ? Hep birlikte bir whatsapp grubu üzerinden zayıflayalım...

Öncelikle size kendimi tanıtayım.. İsmim yağmur Ankara da yaşıyorum 26 yaşındayım. Özel sektörde muhasebeci olarak çalışmaktayım.. 3 Eylül de sevdiğim bir arkadaşımın düğünü var ve benimde o düğüne kadar vermem gereken 10 kilom var diyet konusunda bilgim yok pek fazla birbirimize yardımcı olalım mı ?

Merhaba, ben katılmak isterim. İsmim Tuğba, bende 26 yaşındayım. Ve bende 10 kilo vermek istiyorum :)

Merhaba kizlarr :) ben ozge 18 yasindayim bi kardesiniz olarak ben de sizinle beraber fazla kilolarimi vermek isterim benimde bi 10 kilo fazlam kesun var ama simdilik 5 versem iyi

merhaba bende katılmak isterim lakin nasıl kuracağız bu grubu kimse yazmamış sonradan

selam kızlar benimde bi 15 20 kilo fazlam var lakin nasıl kilo vermem gerektiğini bilmiyorum benide alırmısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…