Bebek Beslenmesi Beslenme..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Defne_toprak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
18
1
6
41
Merhaba hanımlar 6 aylık kızım var ek gıdaya yeni geçtik 10 gün oldu benim sorum kızıma sabahları 4adet bisküvi pekmez ceviz ve peynirli karışım yediriyorum öğlen çok az mama yiyor biraz geçtikten sonra biraz çorba akşam ise saat 7 gibi 150 cc mama yiyor bazen birazda yatmadan önce 100 cc yiyor gecede en fazla 60 cc bu kadar yemek yeterlimi sanki az gibi geliyor ve bu durum canımı çok sıkıyor ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir? (Soru uzun oldu kusura bakmayın lütfen ) bu arada ben çalıştığım için çocuğa halam bakıyor..

Ben oglen 1 kasik sebze puresi ve yogurt veriyorum aksam 1 kasik meyve puresi ve yogurt veriyorum
Bu sabah yumurta sarisi 1 dilim muz tereyag ve cok az yogurt verdim
Bebe biskuvisi asla vermiyorum
Gun icinde yedikleri 1 cay bardagini gecmeyecek ustu sutle veya mamayla tamamlanacak

Kaç aylık sizinki peki bebe bisküvisi zararlımıki bilemiyorum sanki az yiyor gibi kafam çok karışık benimkide öğleden sonra yoğurt yiyor yazmayı unuttum ???

7 ay olmak uzere bugun 3 ogune basliyorum
Paketli gida ekmek pirinc pirincunu hazir mama kavanoz mamasi hazir yogurt vermiyorum
Bebe biskuvisinin icinde bebege verilmeyecek hersey var maalesef
Katilastirmak icin muz kullaniyorum ben
Istersen azsuyla pismis irmigede katabilirsin ama bence gerek yok

Sabaha yeni basladim 1er caykasigi labne tereyag muz pekmez
Ogle buharda pismis sebzeleri ezerek pure yapiyorum icine biraz tereyag veya zeytinyagi koyuyorum 1 kasik ondan yanina biraz yogurt
Aksam elma armut buharda pisirip eziyorum yanina gene biraz yogurt
Bazen 1 dilim muz avokado yogurt veriyorum istersen cig meyve verebilirsin benim kizim boyle sevdi
Sebze ve meyvelerimi biraz cok yapiyorum
1 er corba kasigi posetlere koyup buzluga koyuyorum elimin altinda hazir oluyor
Hergun 1 sebze 1 meyve cikariyorum
Yogurdumuda minik kavanoza mayaliyorum
tuzlu sekerli yedirmiyorum kendi yemeklerimizden bile tattirmiyorum
Her istediginde emziriyorum

Back
X