- Konu Sahibi aysem_ayse
-
şimdiye kadar bebeğimin çorbalarını tel süzgeçten geçiriyordum yalnız kıymada vermeye başlayınca problem oldu.kıymalar pütürlü kalıyor çorbada oğlumda ağzına gelince öğürüyor kıp kırmızı oluyor sanki nefessiz kalmış gibi çok korkuyorum. 7 ay 3 günlük oldu sizce normal mi dr umuz artık pütürlü vermelisin demişti. sizin bebekleriniz ne tepki veriyor
sene bende kıyma vermeye başladım benimkilerde çıkarıyor kıymayı ama ikinci seferde daha iyi yediler canım sen hiç şimdiye kadar pütürlü şeyler vermedinmi?ben hep çorbalarına ekmek koyarım pütürlü şeylerde başlarda ögürüyorlar ama sonra alışıyorlar benimkiler pütürlü olduğu için değil kıyma sert gekdiği için istemiyorlar
Seneciğim sebze çorbasının içine biraz ekmek koy önce ounla alışsın daha sonra kıymayla alıştırırsın.sen daha önce pütürlü vermişsin zaten kıyma set geliyor ondan öyle yapıyordur.Sen önce elle vermeye çalış minik minik yap pirinçin yarısına kadar küçük olsun.Yavaş alışacak.Şimdiya kadar verdimiz gıda pütürlü olsada yumuşaktı kıyma ise sert.Çok açken verme çünkü çiğnemeden yutuyorlar.Biraz yesin sonra vermeye dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?