- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.564
- 208
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
Teşekkür ederimEllerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
Veeee galip gelen ben oldum canımBende ugrassiyirum ne zor bu veledleri uyutmak
Teşekkür ederimBasarilar dilerim canım ellerine sağlık♥
Üzülme canım sıradakine yedirirsinDaha once goreydim keskem ben bu mamayiuyumayan bebelerime yedirirdim ellerine saglik canim
Yok ben almayayim Allah olmayanlara versin 4 tane yeter banaÜzülme canım sıradakine yedirirsin
Maşallah Allah bağışlasınYok ben almayayim Allah olmayanlara versin 4 tane yeter bana
Valla maşallah ne bileyim ben 4taneymişKızzzz daha kaç tane yapacakBirTutamMutluluk20
Üçüzleri var canım cook tatlılar Allah bagıslasınValla maşallah ne bileyim ben 4taneymişneyse belki ilerde bir tane emeklilik çocuğu yapar
Yaaa ne güzelÜçüzleri var canım cook tatlılar Allah bagıslasın
Yaaaa aynen biz bi tanesiyle baş edemiyoruz [USER=344172]@azerinnn Üçüz oğlanla baş ediyor düşün yaniYaaa ne güzelben bir taneyle başedemiyorum üç tane düşünemiyorum çok zor .o zaman saygılar BirTutamMutluluk20
Hem de üçü de erkek mi *2 kat zorlukYaaaa aynen biz bi tanesiyle baş edemiyoruz [USER=344172]@azerinnn Üçüz oğlanla baş ediyor düşün yani
Aynen kızzzzz bi de bu halde bi temizlik yapıyor ki sorma çok hamarat vallaHem de üçü de erkek mi *2 kat zorluk
Hayranlık uyandı bendeAynen kızzzzz bi de bu halde bi temizlik yapıyor ki sorma çok hamarat vallaBirTutamMutluluk20
Bildiğim kadarıyla temizlikle ilgili bir sayfası var canım takip et istersen :)
Nerde sayfa bakayım canımBildiğim kadarıyla temizlikle ilgili bir sayfası var canım takip et istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?