Best Of Tayyip Gezi

Gezi olaylarinin bir darbe kalkışması olduğu ortaya çıktı.
Hiçbirşey yokmuş gibi mi konuşacaktı.

Millet "milli iradesi"'ne sahip çıktı da bu olaylar durdu.

tabii canım bir arada ergenekon diye bir terör örgütü vardı dimi? hepsi darbe bunların.

millet iradesi değil koltuk korkusu durdurdu bu olayları.bir adamın iktidarı sağlam olsun diye gençler,çocuklar öldürüldü,hepsi millet iradeseydi zaten?

iyi uykular Türkiye her nerede yaşayor ve yaşatılıyorsan

Berkinle ilgili bir sey gormeye dayanamiyorum. Ali ismailin annesinin konusmalarini dinleyemiyorum. Gurkan korkmazin ve Abdocanin abisinin yazdiklarini okuyamiyorum. Ethemin saziyla bi fotografi var, bakinca gozlerim doluyor. Ethemle ayni mahalledendik. Yakinlarini gormeye dayanamiyorum. Okudugu lisenin onunden gecemiyorum. Mahallesinden gecerken gozlerim doluyor. Medeninin adini duymaya dayanamiyorum. Kim ne derse desin bu konuda cok hassasim. Tayyip videoda her olume toren mi yapalim diyor. Beni cok etkiledi bu aslanlarin olumleri. Gerekirse kirk yil yasini da tutariz, agidini da yakariz. Unutmadik, unutmayacagiz, boyle biline...

"Darbe kalkışması" ne ola ki? :)

"Milli irade" yapılan haksızlıklara daha fazla dayanamadı da Gezi Olayları çıktı. Akp'yi destekleyenlerinki irade de desteklemeyenlerin tek bir ağızdan feryat etmesi irade değil mi?

X