Beta 0.100 Ken bir hafta sonra 3.9 oldu bu şekilde hamile kalan bvarmı

Defnemim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
2
2
1
28
Kılar 3 haftadır belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor adet günü doktora gittim kan tahlili yaptı 0.100 çıktı adet olmazsan gel dedi 1 hafta sonra adet olmadım yine gittim 3.9 çıktı bu şekilde hamile kalan varmı doktor 2 hafta bekleyelim geç döllenme olabilir dedi. Söktürücü vermek istemiyorum dedi nolur yardımcı olun

Kılar 3 haftadır belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor adet günü doktora gittim kan tahlili yaptı 0.100 çıktı adet olmazsan gel dedi 1 hafta sonra adet olmadım yine gittim 3.9 çıktı bu şekilde hamile kalan varmı doktor 2 hafta bekleyelim geç döllenme olabilir dedi. Söktürücü vermek istemiyorum dedi nolur yardımcı olun

Benim 10 günlük gecikmede 0.126 12.günde 0.5 21.günde 500e yakın bi değerçıkmıştı. Yani son durum ne bilmiyorum ama hamile olabilirsin:)

Yaaa inanmıyorum doktorlar hamile değilsin dedi adet oldum ama erken bitti ovülasyonu testleri aldım 3 gündür çift çizgi şühlendim değildir dedim Bi baktım gebelik testi de çift çizgi bida yaptım çif çizgi gittim 3 tane daha aldım onlarda çif çizgi inanmıyorum ben hamile iyim şimdi

Back
X