• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 1.20

kedilililili

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
134
Puanlar
23
Selam arkadaşlar iki gün önceki betam 1.20 çıktı, bugün erken gebelik testi yaptım oda çok çok silik çıktı sizce betam yükselmiş mıdır hamilelik var mıdır? Adetime de son 6 gün kaldı kasıklarım da sızı var ayrıca

Adetinize 6 gün varmış. Niye bu kadar acele kan verdiniz mi? Net doğru çıkmaz. Adet gününüzü bekleyin

Selam arkadaşlar iki gün önceki betam 1.20 çıktı, bugün erken gebelik testi yaptım oda çok çok silik çıktı sizce betam yükselmiş mıdır hamilelik var mıdır?

Adetinize 6 gün varmış. Niye bu kadar acele kan verdiniz mi? Net doğru çıkmaz. Adet gününüzü bekleyin
Çok istiyorum :((( sabırsızımda biraz, kızımda da adetimden sekiz gün önce erken gebelik testiyle ogrenmistim

Selam arkadaşlar iki gün önceki betam 1.20 çıktı, bugün erken gebelik testi yaptım oda çok çok silik çıktı sizce betam yükselmiş mıdır hamilelik var mıdır? Adetime de son 6 gün kaldı kasıklarım da sızı var ayrıca
Testin resmini birakiyorum, dediğim gibi aşırı silik arkadaşlar

Eklentiler

• 72493.webp
    72493.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 72492.webp
    72492.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 89
  • 72491.webp
    72491.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 90
Back