• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testime bakabilir misiniz lütfennn

lokum1208

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba,25 yaşındayım ve yeni evliyim. Bu sebep ile ilk denemelerimiz. 12 Haziran günü kasık ağrım sebebi ile beta hcg vermiştim ancak 0.5 çıktı. Reglime 9 gün vardı. Bugün testim aşağıdaki gibi çıktı ve regli tarihim 21 haziran. Sizce pozitif olma ihtimali var mı🥹 İlk denemelerimiz olduğu için biraz heyecanlıyım:)

Eklentiler

• IMG_1777.webp
    IMG_1777.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_1776.webp
    IMG_1776.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 174
Çok ince dilim denecek kadar gölge görünüyor sanki fotoyu yaklaştırıp baktım çok belli olmuyor ama inşallah vardir

İnşallah çok teşekkür ederimm.Acaba henüz beta hcg düşük olduğu için olabilir mi
E tabiki eğer gebelik varsa hormon henüz tam olması gereken seviyeye gelmediği için böyle 2 3 gün daha bekle öyle yap sabret biraz 😀 diyorum da bakma ben 12 tane test yaptım hala aceba diyordum inşallah vardır da sağ salim sağlıkla kucağına alirisn

E tabiki eğer gebelik varsa hormon henüz tam olması gereken seviyeye gelmediği için böyle 2 3 gün daha bekle öyle yap sabret biraz 😀 diyorum da bakma ben 12 tane test yaptım hala aceba diyordum inşallah vardır da sağ salim sağlıkla kucağına alirisn

Back
X