• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 10.gün sonuç 11 gelmesi

10. Güne göre düşük duruyor ama yerinizde olsam sonuçta tüp bebekle sahip oluyorsunuz iki gün sonraya tekrarlarim sonuçta 5 ve üstü gebelik olabilir bu iki.gun icindede birakmazdim ilaçları

Beta sonucum 11 geldi doktor ilaçları bırak dedi gebelik yok dedi 5. Gün çift embriyoydu
Burada 13 ile öğrenen arkadaşlar gördüm ve sağlıkla ilerledi şuan için değerin düşük olabilir ama gebelik var önemli olan iki günde iki katına çıkması yerinde olsam ilaçlarını kesmez iki gün sonra yine kan verir duruma göre hareket ederdim

Burada 13 ile öğrenen arkadaşlar gördüm ve sağlıkla ilerledi şuan için değerin düşük olabilir ama gebelik var önemli olan iki günde iki katına çıkması yerinde olsam ilaçlarını kesmez iki gün sonra yine kan verir duruma göre hareket ederdim
Saat 3 te içmem gereken ilaçları içmedim eski yorumlara da baktım ama genel olarak sağlıksız gebelik olmuş düşük başlayanlarda eninde sonun da gebelik sonlanmış bende doktorların bi bildiği var demekki diyerek ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum

Saat 3 te içmem gereken ilaçları içmedim eski yorumlara da baktım ama genel olarak sağlıksız gebelik olmuş düşük başlayanlarda eninde sonun da gebelik sonlanmış bende doktorların bi bildiği var demekki diyerek ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun ne diyim ama tekrar diyorum ben olsam bırakmam iki gün kullanacaksın sadece ilaçları belkide adet olmayacaksin nereden bilebilirdin ki

Ayy bencede birakmayin ilaçları iki gün sonraki teste göre bırakırsınız. Düşük betalarla baslayip devam edenlerde var sonuçta. İhtimal küçükte olsa değer

Tıbbi olarak gebelik var ama.. kimyasal ihtimali yüksek gibi duruyor ama gebelik yok demek için 5in altında olması gerekli siz yine bir tahlil daha vermeden ilaçları kesmeyin

Benim beta önce çok iyiydi, sonra birden artışı azaldı. Pes etmedik keseyi bekledik. Kese göründü ama büyümedi, yine sabırla bekledik, iki hafta kese büyümedi, doktor doktor gezdim, bir türlü ikna olamadım. Bir ay sonra olduğu yerde duran 7mm boş keseyi aldılar. Kimse de hemen bitti artık boş ver demedi, hep bir umut bekledik. Nasip değilmiş. Ama size bu kadar çabuk bırak demelerine şaşırdım. Önemli oran artış hızı demişti bütün doktorlar.

Back
X