- 14 Kasım 2024
- 89
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi nurseshomes
Beta sonucum 11 geldi doktor ilaçları bırak dedi gebelik yok dedi 5. Gün çift embriyoydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün arayla verdinzmi hiç kaçıncı gün vermiştiniz ?Beta sonucum 11 geldi doktor ilaçları bırak dedi gebelik yok dedi 5. Gün çift embriyoydu
Merhaba taze transfer miBeta sonucum 11 geldi doktor ilaçları bırak dedi gebelik yok dedi 5. Gün çift embriyoydu
Hayır donmuşMerhaba taze transfer mi
İlk kan testim ilaçları bırak dedi kesin dille gebelik yok dedi çok kararsız kaldım2 gün arayla verdinzmi hiç kaçıncı gün vermiştiniz ?
Bence kesmeyin 2 gün daha bekleyin sonra kan verinİlk kan testim ilaçları bırak dedi kesin dille gebelik yok dedi çok kararsız kaldım
Burada 13 ile öğrenen arkadaşlar gördüm ve sağlıkla ilerledi şuan için değerin düşük olabilir ama gebelik var önemli olan iki günde iki katına çıkması yerinde olsam ilaçlarını kesmez iki gün sonra yine kan verir duruma göre hareket ederdimBeta sonucum 11 geldi doktor ilaçları bırak dedi gebelik yok dedi 5. Gün çift embriyoydu
Saat 3 te içmem gereken ilaçları içmedim eski yorumlara da baktım ama genel olarak sağlıksız gebelik olmuş düşük başlayanlarda eninde sonun da gebelik sonlanmış bende doktorların bi bildiği var demekki diyerek ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorumBurada 13 ile öğrenen arkadaşlar gördüm ve sağlıkla ilerledi şuan için değerin düşük olabilir ama gebelik var önemli olan iki günde iki katına çıkması yerinde olsam ilaçlarını kesmez iki gün sonra yine kan verir duruma göre hareket ederdim
Hakkında hayırlısı olsun ne diyim ama tekrar diyorum ben olsam bırakmam iki gün kullanacaksın sadece ilaçları belkide adet olmayacaksin nereden bilebilirdin kiSaat 3 te içmem gereken ilaçları içmedim eski yorumlara da baktım ama genel olarak sağlıksız gebelik olmuş düşük başlayanlarda eninde sonun da gebelik sonlanmış bende doktorların bi bildiği var demekki diyerek ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum
Bende 21 çıkmışdı 11 cı gunde bırak demısdılerBeta sonucum 11 geldi doktor ilaçları bırak dedi gebelik yok dedi 5. Gün çift embriyoydu