• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucuma bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeysev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeysev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
5
1
1
30
Merhaba, geçtiğimiz çarşamba gebelik testinde çift çizgiyi gördüm sonrasında cumartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 1162,55 geldi sonucum. Bugün saat 16:00 gibi tekrar test vereceğim ancak korkuyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. O ay beta hcg 17ydi ve düşüş olmuştu. Bu ay betam yüksek ancak yinede dış gebelik vs olur diye korkuyorum. Tecrübeleriniz neler yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:
Kimyasal yasadiniz diye aynisi olacak diye birsey yok
Bugun vereceginiz kan 2bin kusur cikarsa zaten carsamba gunu gibi gidip keseyi gorebilirsiniz

ne kadar içinizi rahatlatır bilmem ama benim değerim 2400 çıktıktan sonra doktorum “artık kimyasal gebelik riski yok. dış gebelik riski için de kontrole gelirsin” demişti 🥲

ne kadar içinizi rahatlatır bilmem ama benim değerim 2400 çıktıktan sonra doktorum “artık kimyasal gebelik riski yok. dış gebelik riski için de kontrole gelirsin” demişti

ne kadar içinizi rahatlatır bilmem ama benim değerim 2400 çıktıktan sonra doktorum “artık kimyasal gebelik riski yok. dış gebelik riski için de kontrole gelirsin” demişti 🥲
Çok teşekkür ederiim inşallah bu süreç geçer ve sağlıklı bir gebelik geçiririm🙏🏻

Back
X