• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

Benim üstüne görme olmadi sanırım ama adet bitiminde hemen yumurtlama olmuş heralde normal de pcos da olduğu için hemen yumrtlamam olmuyo. Demekki olacağı varmış Rabbim nasip etti çok şükür şimdi ikinciyi istiyorum ama olmadı bı turlu zamanı var demek ki inşallah terkar nasip olur o güzel duygular Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet öyle Regliden sonra hemen yumurtlama diye bi şey varmış . Genelde de pcos olanlar da ya da adet döngüsü farklı olanlarda oluyormuş.
Ayy şükür bebeğinin pcos olmasına rağmen olması çok güzel Allah bağışlasın inşallah tekrardan da gönlüne göre olsun canımmm 💖

Aynen çok şükür anneyim ama hâlâ pcos olduğu için zor gebelik elde ettiğim için zor zamanlardan geçiyorum 14 aydır uğraşıyorum ikinci için ama hiç bı gebelik oluşmadı düşük bile yaşamadım derler ya o hesap sizin var mı evlat 🙂
Ben de ilk gebeliğim , benimde eşimden dolayı hamilelik olmuyordu. Şükür ameliyat falan oldu bende uzun zaman üzerine 30 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum inşallah sağlıklı bi süreç olur bakalım . Değişik güzel hisler

Evet öyle Regliden sonra hemen yumurtlama diye bi şey varmış . Genelde de pcos olanlar da ya da adet döngüsü farklı olanlarda oluyormuş.
Ayy şükür bebeğinin pcos olmasına rağmen olması çok güzel Allah bağışlasın inşallah tekrardan da gönlüne göre olsun canımmm 💖
Aminnn canım inşallah Allah'ım isteyene tekrar tekrar nasip etsin zorlanmadan zahmetsiz kolaylıkla. Süreç uzadıkça korkularımin önüne geçemiyorum. Öncesinde de pcosluydum ama bebeğim 7. Ayda oldu sağlıksız oldu dış gebelikti. Bir yılın sonunda sağlıklı gebelik elde etmiştim..ama bu sefer 14 ay hiç gebelik olmayınca artık korkularım çoğalmaya başladı acaba pcos ilerledi mi o yüzden mi bebeğim olmuyo diye

Ben de ilk gebeliğim , benimde eşimden dolayı hamilelik olmuyordu. Şükür ameliyat falan oldu bende uzun zaman üzerine 30 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum inşallah sağlıklı bi süreç olur bakalım . Değişik güzel hisler
Öyle mi çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin benim de yaş 33 bakalım 40 a kadar yolu var diyorum artık inşallah hasbel Kader rabbim nasip eder tekrardan bana dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler 🙂🌸

Eğer bebeğim olursa Umut olsun diye buraya psoclularda hamile kalıyor diye uzun bir yazı yazacağım inşallah umudunu kaybetmesin kimse diye

Yaaa valla ne kadar güzel kalbin vaaarr 🥹💖
Zaten hamile kalmıssın , güzel bi hikayen var ama inşallah tekrardan olsun ✨
İnan seve seve dua ederimmm 🌼
Cok sağol canım Allah razı olsun biraz önce birinin yazısını okudum onun da pcos varmış amh 9.91 de hamile kalmış benim de amh çok yüksek çıkıyo 8. 53 inşallah bu degerle bende o yazıyı yazan arkadaş gibi hamile kalırım şimdiler de hatta ikinciye hamileymiş maşallah pcosa rağmen 🙂

Cok sağol canım Allah razı olsun biraz önce birinin yazısını okudum onun da pcos varmış amh 9.91 de hamile kalmış benim de amh çok yüksek çıkıyo 8. 53 inşallah bu degerle bende o yazıyı yazan arkadaş gibi hamile kalırım şimdiler de hatta ikinciye hamileymiş maşallah pcosa rağmen 🙂
Pcos la hamile kalınıyor artık , bende de vardı ama çok daha lise zamanlarımda sonra geçti doktor bana hamile kalamazsın normal falan dedi şimdi şükürler olsun ✨
Sen iyi düşün iyi olsun hiç kötü düşünme Rabbim gönlüne göre versin inşallah 💖

Hamile misin canım üstüne görmüş olabilirsin beta 11 çıktıysa inşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır seninledir ilk kızım da hamileyken benim de üstüne görme gibi bişey olmuş heralde 3 gün kanama gördüm adetim hem erken gelmişti hem hemen bitmişti o zaman mide kalkmam oluyodu belli belirsiz tabi kanama olunca ben artık adet oldum sandım meğer üstüne görmüşüm ve diğer ay hamileydim ya üstüne gördüm yada erken yumurtlama oldu hemen hamile kaldım bilmiyorum ama ben bunu çok sonradan farkettim öyle olduğunu hiç beklemiyordum çünkü o ay hamileligi de 🙂 senin adına çok sevindim doktora git bence direk randevu al silik çıktığına göre testte de var hamilelik demekki bize Umut ol canım pcoslularinda hamile kalabildiğini görüp bende umutlanayim
Merhaba canım sanırım hamileyim hatırladın beni değil mi önümüz de ki ay klomen için doktora gidecektim :) sanırım üstüne oldum çok çok silik gözüküyor idrar da ama kanda 11 çıktı doktor da birşey diyemedi en son 22 ekimde kan vermiştim gebelik için çünkü çok belirtim vardı ama çıkmamıştı 25 ekimde de adet olmuştum. Bugün doktorun betaya baktığından bile habersizdim şok oldum. Ben pkoyum ve ilk gebeliğimde kendi kendine oldu o zaman da kendi kendime demiştim ki olmazsa önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanırım tam onu dedim o ay hamile kaldım

Pcos la hamile kalınıyor artık , bende de vardı ama çok daha lise zamanlarımda sonra geçti doktor bana hamile kalamazsın normal falan dedi şimdi şükürler olsun ✨
Sen iyi düşün iyi olsun hiç kötü düşünme Rabbim gönlüne göre versin inşallah 💖
İnşallah canım inşallah ya güzel düşüneceğim bundan sonra başıma da güzel şeyler gelsin 🌸✋

Merhaba canım sanırım hamileyim hatırladın beni değil mi önümüz de ki ay klomen için doktora gidecektim :) sanırım üstüne oldum çok çok silik gözüküyor idrar da ama kanda 11 çıktı doktor da birşey diyemedi en son 22 ekimde kan vermiştim gebelik için çünkü çok belirtim vardı ama çıkmamıştı 25 ekimde de adet olmuştum. Bugün doktorun betaya baktığından bile habersizdim şok oldum. Ben pkoyum ve ilk gebeliğimde kendi kendine oldu o zaman da kendi kendime demiştim ki olmazsa önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanırım tam onu dedim o ay hamile kaldım
Maşallah sana çok sevindim canım ya bende pcosluyum ve klomen çatlatma iğnesi sonrası işe yaramadığı için çok moralim bozuldu bu ay artık ümidimi yitirdim dediğim yerde tekrar içim de bi umit yeşeriyo rabbim sen dilersen en imkansız gözüken şeyler oluverir diyorum artık 14 ay olmayınca çok korkuyorum inşallah bende senin gibi pcoslu olarak gebe kalabilirim bana da dua eder misin amh yüksekliği var mıydı sende de inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım doktora gidince sonucunu mutlaka yaz ovulasyon testi falan denemiş mıydın adet olmadan önce 🙂

Daha da güzel haberlerle gel inşallah ✨
Ama bi doktora sor nasıl oluyor bu iş diye ahahhaha ne açıklama yapıcam merak ediyorum senin son adet tarihini ne sayacaklar ahahha
Evet çok tuhaf 😂 benim ilk gebeliğim de 3 ağustosta adet olmuştum sonra 10 ağustosta 5 eylülde de hamile olduğumu öğrenmiştim ve 3 haftalıktı o zaman doktor bu nasıl oluyor demişti hatta bana regl günlerin yanlış demişti

Maşallah sana çok sevindim canım ya bende pcosluyum ve klomen çatlatma iğnesi sonrası işe yaramadığı için çok moralim bozuldu bu ay artık ümidimi yitirdim dediğim yerde tekrar içim de bi umit yeşeriyo rabbim sen dilersen en imkansız gözüken şeyler oluverir diyorum artık 14 ay olmayınca çok korkuyorum inşallah bende senin gibi pcoslu olarak gebe kalabilirim bana da dua eder misin amh yüksekliği var mıydı sende de inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım doktora gidince sonucunu mutlaka yaz ovulasyon testi falan denemiş mıydın adet olmadan önce 🙂
Bozma canım moralini bak olunca oluyor 🙈 ben hiç ovülasyon kullanmadım gün aşırı ilişki yaşadım hep yani en fazla 2 günde bir oldu ilişki var mı yok mu sizce

Eklentiler

• IMG_7824.webp
    IMG_7824.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 51
Evet çok tuhaf 😂 benim ilk gebeliğim de 3 ağustosta adet olmuştum sonra 10 ağustosta 5 eylülde de hamile olduğumu öğrenmiştim ve 3 haftalıktı o zaman doktor bu nasıl oluyor demişti hatta bana regl günlerin yanlış demişti
Acaba pcosta fazla yumurtalar oluyo ya ondan mı ki canım 🙂

Back
X