• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

Yanlış anlama sakın aslında umudunun bitmesi güzel bi şey böylece beklenti de bitiyor bende o beklenti bittiği zaman hamile kalmıştım. Çok düşündüğüm deli gibi test yaptığım o zamana artık stresten hiç bir şekilde olmadı.
Ama gerçek bi şey var ki gerçekten Rabbim en iyisini biliyor . İnancını az çok anlayarak söylüyorum birde ben hamile kalmadan önce adak adamıştım . Özellikle bebek olsun diye . Bir ay sonra hamile kaldım. Şükürler olsun. İnanç meselesi tabi
Bende inanıyorum bir gün nasip olacağına ama umudum kalmadı yani hevesim gitti 15 aydır olmuyor ama test yapmak hobi gibi oldu beni rahatlatıyor garip bi şekilde iyi geliyor negatifte çıksa test alımına devam ediyorum 🤣🫣

İlişkiden 33 gün sonra, 62 gün sonra, 79 gün sonra beta negatif hepsi <0.100 benim meme şişmem ve içinin yanması asla geçmedi geçmiyor eşim de uzman gitti ve ben iyice stres oldum asla çözüm bulunamıyor acısı şişmesi geçmiyor. Yani demem o ki gebelik olsa mutlaka kanda çıkardı değil mi ve regllerim de düzensizleşti 🥺
Evet çıkardı hangi şehirdesin

Bende inanıyorum bir gün nasip olacağına ama umudum kalmadı yani hevesim gitti 15 aydır olmuyor ama test yapmak hobi gibi oldu beni rahatlatıyor garip bi şekilde iyi geliyor negatifte çıksa test alımına devam ediyorum 🤣🫣
Ahahahhahaha böyle bi hobi valla ilk defa duydum ama kulağa hoş geliyor 😅😅😅

1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.
Eğer sağlıklı bir gebelikse ki zamanlamaya göre bence gayet iyi benim tahminim 17 ekimde 6 binlerde betası kese falan görcek. Betası güzel artıyor çünkü . Bir çok insan bunu yaşıyor eğer idrsrla baksa belki negatif görüp gitmicekti doktora ve bir sonraki ay bebek büyümüş olacaktı . Kanda baktırmış olmasının artısı bence bu.
Ve ilk defa kanamam bu şekilde agrılı oldu ağladım ağrıdan yumurtalıklarımın çekilmesinden

Sen gebelik mi istiyordun diğer arkadaş mı istiyordu unuttum valla şunu söyleyecektim benim eşim de görevli sürekli dağ bayır geziyor ilk gebeliğim de eşimi masa başına aldıkları ay hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerimde evde olmuyordu

Back
X