• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

Sen gebelik mi istiyordun diğer arkadaş mı istiyordu unuttum valla şunu söyleyecektim benim eşim de görevli sürekli dağ bayır geziyor ilk gebeliğim de eşimi masa başına aldıkları ay hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerimde evde olmuyordu
Ben şu an istemiyorum ama beta negatif ve kesin gebelik yokken meme sızısı neden olur onu sormuştum ben sen diğer arkadaşla karıştırdın beni 😁

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bende buraya yazarım kalp atışını duydum sağlıklı diye 😍
İnşallah canım Allah yardımcın olsun Rabbim yüzünü güldürsün ben pek düşünmek istemiyorum artık ya iyice stres oldum unutmak istiyorum çok beklentiye girmek çok üzüntüye neden oluyo olmadıkça sürec ilerledikçe adetimi falan takip etmeyeceğim artık ya ne tarih yazacağım ne olduğum günü yazacağım istediği zaman gelsin istediği zaman geciksin inşallah sen güzel haberler alırsın canım güzel düşün güzel olsun rabbim yavruna bi kardeş nasip etsin

İnşallah canım Allah yardımcın olsun Rabbim yüzünü güldürsün ben pek düşünmek istemiyorum artık ya iyice stres oldum unutmak istiyorum çok beklentiye girmek çok üzüntüye neden oluyo olmadıkça sürec ilerledikçe adetimi falan takip etmeyeceğim artık ya ne tarih yazacağım ne olduğum günü yazacağım istediği zaman gelsin istediği zaman geciksin inşallah sen güzel haberler alırsın canım güzel düşün güzel olsun rabbim yavruna bi kardeş nasip etsin
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kafayı takma demek çok kolay ama takmamak çok zor en iyi ben bilirim 🥲 adet tarihimi yazıyordum ben sadece hiç dikkat etmedim yumurtlama vs eşim de görevli olduğu zaman yumurtlama günlerimde olmuyordu zaten her günü değerlendir elinden geldiğince

Az önce idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı çok tuhaf yarın sabah kan vericem öğlen sonucu yazarım çok merak ediyorum

Ben şimdi kimyasal mı geçirdim kızlar moralim çok bozuldu 😭

Eklentiler

• IMG_7943.webp
    IMG_7943.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X