Galiba kuzumBen şimdi kimyasal mı geçirdim kızlar moralim çok bozuldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba kuzumBen şimdi kimyasal mı geçirdim kızlar moralim çok bozuldu![]()
Sizce yarın hastaneye gideyim mi yoksa kanamayı mı bekleyeyimGaliba kuzumvardır bunda da bir hayır diyelim
Bence hastaneye gitmelisin canım bi kadın doğuma gözükSizce yarın hastaneye gideyim mi yoksa kanamayı mı bekleyeyim
Bence imkanınız varsa doktora gidin, detaylı muayene eder ona göre size net bir şey söyler. Ama bu değerlere göre kimyasal gibi duruyorSizce yarın hastaneye gideyim mi yoksa kanamayı mı bekleyeyim
Evet yarın gidicem o kadar üzüldüm ki şimdi kanama mı başlayacak ?Bence imkanınız varsa doktora gidin, detaylı muayene eder ona göre size net bir şey söyler. Ama bu değerlere göre kimyasal gibi duruyor
Çok geçmiş olsun inşallah daha sonra sağlıklı gebeliğiniz olur. Ben maalesef kimyasal vb gebelik yaşamadığım için bilmiyorumEvet yarın gidicem o kadar üzüldüm ki şimdi kanama mı başlayacak ?
Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz acabaEvet yarın gidicem o kadar üzüldüm ki şimdi kanama mı başlayacak ?
Vardır bunda da bir hayır öyle düşün canım benim, doktora git görün nolacak vs bilgilen en azındanSizce yarın hastaneye gideyim mi yoksa kanamayı mı bekleyeyim
Benim de ilk defa başıma geliyor ama en azından şunu biliyorum kimyasal da olsa yaşadım. 9 aydır istiyordukÇok geçmiş olsun inşallah daha sonra sağlıklı gebeliğiniz olur. Ben maalesef kimyasal vb gebelik yaşamadığım için bilmiyorum
Evet yarın gideceğim acaba bu ay ki adette klomen başlatır mı yoksa bekletir mi bir ayVardır bunda da bir hayır öyle düşün canım benim, doktora git görün nolacak vs bilgilen en azından![]()
Canım takip ediyordum senin konunu değerinin düşmesine çok üzüldüm.Benim de ilk defa başıma geliyor ama en azından şunu biliyorum kimyasal da olsa yaşadım. 9 aydır istiyorduk
Çok şükür bir çocuğum var ona kardeş olmasını çok istiyordumCanım takip ediyordum senin konunu değerinin düşmesine çok üzüldüm.
Ama hatırladığım kadarıyla bi çocuğun vardı inşallah Allah tekrardan sağlıkla nasip etsin.
Birde bi yerde okumuştum yumurtlama dışında hamile kalındığında vs gibi durumlarda maalesef düşükler ve bebeğin tutunamama gibi şeyleri olabiliyormuş sende böyle bi durumda vardı sanırım. Ama bu bilgini kesin bi doğruluğu yok.
Allah en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin. Kesinlikle doktora git bence hem seni de bi muayene etsin
Kanama adet gününü beklemez zaten canım. Kanama kendi kendine de olabilir bazen doktor ilaç veriyor onunla da oluyor diye biliyorum . Sende kanama aslında başlaması lazım bence ama değer kaçlara düştükçe başlar onu da bilmiyorum . Acaba senin o ara kanama öyle bi şey miydi dicektim ama o ara betan da da yükselme vardı. Dediği gibi canım en iyisi bi doktorun görmesiÇok şükür bir çocuğum var ona kardeş olmasını çok istiyordumnasip değilmiş diyelim kendimi şöyle teselli ediyorum 9 aydır deniyorduk kimyasal da olsa bir gebelik geçirdim diyorum en azından kendi kendime hamile kaldım. Evet gidebilirsem yarın gideceğim, daha önce hiç kimyasal yaşamadım acaba kanama kendi kendine mi olacak çünkü adet gününe de daha var.
Evet bakalım yarın neler duyacağım. Ya kendi kendime hamile kaldıysam klomenle hemen kalırım değil mi ?Kanama adet gününü beklemez zaten canım. Kanama kendi kendine de olabilir bazen doktor ilaç veriyor onunla da oluyor diye biliyorum . Sende kanama aslında başlaması lazım bence ama değer kaçlara düştükçe başlar onu da bilmiyorum . Acaba senin o ara kanama öyle bi şey miydi dicektim ama o ara betan da da yükselme vardı. Dediği gibi canım en iyisi bi doktorun görmesi
Ben onu hiç kullanmadım canım ya , tam olarak etkisi ne hiç bilmiyorum ama senin iyi tarafından bakman gereken şey normal yolla tekrardan hamile kalabiliyor olmanEvet bakalım yarın neler duyacağım. Ya kendi kendime hamile kaldıysam klomenle hemen kalırım değil mi ?
Yumurtlamayı kolaylaştırıyor diye biliyorum evet o his bile güzel. Yarın gideyim bakayım karın ağrım başladı belim ve karnım ağrıyor heran kanama başlayabilirBen onu hiç kullanmadım canım ya , tam olarak etkisi ne hiç bilmiyorum ama senin iyi tarafından bakman gereken şey normal yolla tekrardan hamile kalabiliyor olman
Ayyy valla bak hani üzüldüm deyip moralini bozmak istemiyorum ama gerçekten dualarım seninle çok içten söylüyorum en kısa zamanda sağlıkla bi bebişin daha olsun inşallahYumurtlamayı kolaylaştırıyor diye biliyorum evet o his bile güzel. Yarın gideyim bakayım karın ağrım başladı belim ve karnım ağrıyor heran kanama başlayabilir![]()
Allah razı olsun canım inşallahAyyy valla bak hani üzüldüm deyip moralini bozmak istemiyorum ama gerçekten dualarım seninle çok içten söylüyorum en kısa zamanda sağlıkla bi bebişin daha olsun inşallah