Gebeliğe Hazırlık BETA 13,86 nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ppeelloo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
31
13
8
32
En son regl tarihim 22.03.2023
17.04.2023 te ara bir kanama lekelenme oldu sonra 25.04.2023 te yumurtlama gördüm
Bugün beta 13.86 çıktı geç döllenmemi ben anlayamadım. Başından buna benzer bir durum geçen varmı yardıma ihtiyacım var ve danışacak kimsem yok

Oğlumda beta 15 çıkmıştı geç döllenme canım

2 günde 1 aynı saatte kan verin.

Bugün kan verene kadar ne tür belirtiniz vardı

Adetim gecikmişti 5 gün pkos olduğu için çok düzenli adet görmüyorum yumurtlamam da geç oldu o yüzden hcg test yaptım evde silik çizgi çıktı ve kan verdim

Benimde yumurtlama günüm 25.04 bugün daha iliski uzerinden 12. Günüm bende varmi yok mu tereddütte kaldim

Eklentiler

• IMG_20230507_081146_097.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 42
Benimde yumurtlama günüm 25.04 bugün daha iliski uzerinden 12. Günüm bende varmi yok mu tereddütte kaldim
Benim de ilk testim seninki gibi çıkmıştı kan verdim beta 13.86 çıktı iki günde bir kan vermedim ama koyulaştı testim hatta ekleyim kan ver bence

Eklentiler

• IMG-20230507-WA0004.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 51
Benim de ilk testim seninki gibi çıkmıştı kan verdim beta 13.86 çıktı iki günde bir kan vermedim ama koyulaştı testim hatta ekleyim kan ver bence
Bazıları yok demişte ne bilim bende kararsiz kaldim daha adet günüm yarın eger gunum gecerse 3 gun felan test yaparim yine

merhaba ben test yaptım hemen çift çıktı bugün gittim doktora ultrasonda görülmedi kese yok dedi kan testi verdim inş vardır

Çok bariz belli ama daha oluşmamış olabilir belki biraz bekleyelim bir hafta sonra bence kesin çıkar

Benim de son adet tarihim 22 Mart. Benim 10 nisanda yumurtlamam oldu. Sizin geç döllenme olmuş ama hiç sorun değil. Sağlıkla ilerler inşallah

Ayy maşallah ya bende cumartesi günü gidicem inşallah sen kaçla öğrendin kese ne zaman görünür beklesem mi biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…