Oğlumda beta 15 çıkmıştı geç döllenme canımEn son regl tarihim 22.03.2023
17.04.2023 te ara bir kanama lekelenme oldu sonra 25.04.2023 te yumurtlama gördüm
Bugün beta 13.86 çıktı geç döllenmemi ben anlayamadım. Başından buna benzer bir durum geçen varmı yardıma ihtiyacım var ve danışacak kimsem yok
2 günde 1 aynı saatte kan verin.En son regl tarihim 22.03.2023
17.04.2023 te ara bir kanama lekelenme oldu sonra 25.04.2023 te yumurtlama gördüm
Bugün beta 13.86 çıktı geç döllenmemi ben anlayamadım. Başından buna benzer bir durum geçen varmı yardıma ihtiyacım var ve danışacak kimsem yok
Geç döllenme de bu seviyeler normal değil mi 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz çok endişeliyimOğlumda beta 15 çıkmıştı geç döllenme canım
Çok teşekkür ederim2 günde 1 aynı saatte kan verin.
İçinizi ferah tutun, düzenli artış olacaktır inşallahÇok teşekkür ederim
Kız gayet normal oğlum 15 ti öğrendiğimde olsun bak şimdi 22 aylıkGeç döllenme de bu seviyeler normal değil mi 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz çok endişeliyim
Bugün kan verene kadar ne tür belirtiniz vardıEn son regl tarihim 22.03.2023
Benimde yumurtlama günüm 25.04 bugün daha iliski uzerinden 12. Günüm bende varmi yok mu tereddütte kaldimEn son regl tarihim 22.03.2023
Benim de ilk testim seninki gibi çıkmıştı kan verdim beta 13.86 çıktı iki günde bir kan vermedim ama koyulaştı testim hatta ekleyim kan ver benceBenimde yumurtlama günüm 25.04 bugün daha iliski uzerinden 12. Günüm bende varmi yok mu tereddütte kaldim
Bazıları yok demişte ne bilim bende kararsiz kaldim daha adet günüm yarın eger gunum gecerse 3 gun felan test yaparim yineBenim de ilk testim seninki gibi çıkmıştı kan verdim beta 13.86 çıktı iki günde bir kan vermedim ama koyulaştı testim hatta ekleyim kan ver bence
Benim de son adet tarihim 22 Mart. Benim 10 nisanda yumurtlamam oldu. Sizin geç döllenme olmuş ama hiç sorun değil. Sağlıkla ilerler inşallahEn son regl tarihim 22.03.2023
Çok şükür şuan iyi gidiyor gibi 94 e yükselmiş 2 gün sonra sen şuan hamile misinBenim de son adet tarihim 22 Mart. Benim 10 nisanda yumurtlamam oldu. Sizin geç döllenme olmuş ama hiç sorun değil. Sağlıkla ilerler inşallah
Evet canım. Biz keseyi gördük. Perşembe günü de bebeği göreceğiz Allah izin verirseÇok şükür şuan iyi gidiyor gibi 94 e yükselmiş 2 gün sonra sen şuan hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?