Beta 1397 bir gün sonra 4541 normal demi

0812kbra

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
57
11
18
25
Ayın 7 Nisan'da yani adetimin 4 gün gecmesiyle evde test yapıp 2 çizgiyi aninda gorunce 7 Nisan da kan verdim ve sonucum 1397cikti
Bende 1 gün sonra yani 8 Nisan akşam tekrarladim kanı bu sefer 4541 çıktı bu degerler normal mi randevum yarın 3 gün oldu ogreneli hamileliğimi ve 4 gün gecikmeyle çok yüksek çıktı bana çok yüksek geldi basina böyle birşey gelen oldu mu

böyle hızlı artış çoklu gebeliğe işaret olabilir diye biliyorum

Benim de değer 5 Nisan da 271 beta hcg çıktı bugün tekrar kan verdim 3440 çıktı kizlar🧿 sizce iyi mi kaç haftalık oluyor

Ayın 7 Nisan'da yani adetimin 4 gün gecmesiyle evde test yapıp 2 çizgiyi aninda gorunce 7 Nisan da kan verdim ve sonucum 1397cikti
Bende 1 gün sonra yani 8 Nisan akşam tekrarladim kanı bu sefer 4541 çıktı bu degerler normal mi randevum yarın 3 gün oldu ogreneli hamileliğimi ve 4 gün gecikmeyle çok yüksek çıktı bana çok yüksek geldi basina böyle birşey gelen oldu mu
Kese görünmesi lazım oradan anlaşılabilir ikiz mi yada sağlıklı gebelik mi diye doktorunuz ne dedi

İkiz olabilir 🥰 keseyi gördünüz mü doktor ozaman daha çok bilgi verebilir size değer hakkında

Doktora gittinizmi bir sıkıntı yoktur inşallah

Back
X