Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra tekrar kan verin ben cuma verdim 25 çıktı cumartesi 118 çıkmıştu hızlı artıyor ilk günler merak etmeyibMerhabalar yarın adet günüm testimde silik çizgi çıkınca dayanamayıp test yaptırdım beta 14.6 çıktı sizce çok mu düşük
İnşallah öyle olur ya dua ediyorum2 gün sonra tekrar kan verin ben cuma verdim 25 çıktı cumartesi 118 çıkmıştu hızlı artıyor ilk günler merak etmeyib
Gününüz geçti mi acabaBenimde bugun 18.5 çıktı cuma tekrar vereceğim
İnşallah ikimizinde bebeği sağlıkla büyürHayır daha 2-3 günüm var![]()
Hep beraber inşallahİnşallah sizinkide sağlıkla büyür
normal canım artması kimyasal olduğunda düşüyorKızlar merhaba 20 Mayısta beta 9.38 çıktı 21 Mayıs 15.8 son olarak da 23 mayısta 29.5 çıktı kimyasal gebelik mi yavaş mı artıyor lütfen yardımcı olun
Doktor kimyasala benziyor dedi çok üzüldüm sevinemiyorum bile bu durumanormal canım artması kimyasal olduğunda düşüyor
Bekle bakalım Allahtan hayırlısı başka doktora da görünsen olmaz mı ?Doktor kimyasala benziyor dedi çok üzüldüm sevinemiyorum bile bu duruma
Pazartesi gideceğim canım Allah izin verirse bakalım başka doktoraBekle bakalım Allahtan hayırlısı başka doktora da görünsen olmaz mı ?
Bizi de haberdar et canım inşallah yükselir ben de aynı durumdayım salı kan vericem. Bugün verdim 9.5 çıktı. Adete 2 gün varPazartesi gideceğim canım Allah izin verirse bakalım başka doktora
Bugün regli oldum canım kimyasal gebelik maalesef senin böyle olmaz inşallahBizi de haberdar et canım inşallah yükselir ben de aynı durumdayım salı kan vericem. Bugün verdim 9.5 çıktı. Adete 2 gün var![]()