Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar beta 14 çıkmış sağlıkocağı doktoru hafta Perşembe gel tekrar kan ver yeni olduğu için düşük yükselecek mi bakalım dedi kadın doğuma gitmeli miyim yarın
Arkadaşlar beta 14 çıkmış sağlıkocağı doktoru hafta Perşembe gel tekrar kan ver yeni olduğu için düşük yükselecek mi bakalım dedi kadın doğuma gitmeli miyim yarın
Ben de 27 ile öğrenmiştim. 3 kere kan verdim sonra betamın yaklaşık yükselmesini tahmin edip öyle gitmiştim kadin doguma. Beklemek zor oluyor gerçekten
Ben de 27 ile öğrenmiştim. 3 kere kan verdim sonra betamın yaklaşık yükselmesini tahmin edip öyle gitmiştim kadin doguma. Beklemek zor oluyor gerçekten
Kadın doğuma gidince beta sonucu e nabıza hemen yükleniyor ama sağlık ocağında bir buçuk günde zor öğrendim o yüzden istiyorum birazda kadın doğuma gitmeyi bu yükselecek mi süreci biraz stresli oluyor cidden