Beta 140 normal mi??

Guzelkizimdigeryarim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Merhaba benim 15 Aralık adet tarihim 28 Aralık ovitrelle oldum 30 Aralık'ta ise aşılama oldum. Dün yaptığım kan testinde beta 140 çıktı bana az gibi geldi sizce normal mi??

Öncelikle hayırlı olsun 🌸önemli olan iki kat artması benim de öğrendiğimde 222 ydi ve beklenen adet günümdü o gün 2 gün sonra tekrar kan ver aynı yerde ve hemen hemen aynı saatte
Ama farklı yerde vermemeye dikkat et çünkü değişiyor değerler kafan karışmasın ♥️

Öncelikle hayırlı olsun 🌸önemli olan iki kat artması benim de öğrendiğimde 222 ydi ve beklenen adet günümdü o gün 2 gün sonra tekrar kan ver aynı yerde ve hemen hemen aynı saatte
Ama farklı yerde vermemeye dikkat et çünkü değişiyor değerler kafan karışmasın ♥️
Çok teşekkür ederim 😊 ❤️ yarın farklı bir hastanede randevum var bakalım ne olacak inşallah herşey yolunda gider uzun süre sonra gelen bir gebelik olduğu için korkuyorum biraz 🫣🫣

Çok teşekkür ederim 😊 ❤️ yarın farklı bir hastanede randevum var bakalım ne olacak inşallah herşey yolunda gider uzun süre sonra gelen bir gebelik olduğu için korkuyorum biraz 🫣🫣
Randevuya gerek yoktu aslında bu değerle henüz kese gözükmez sadece kan alır.
Ama çıkan sonuç farklı bir hastane olduğu için yanıltabilir
Kan takibini aynı merkezde yapın 🌷

Randevuya gerek yoktu aslında bu değerle henüz kese gözükmez sadece kan alır.
Ama çıkan sonuç farklı bir hastane olduğu için yanıltabilir
Kan takibini aynı merkezde yapın 🌷
Dün gece acilde verdim tekrar acile mı gideyim o zaman? Ama bakarlar mi öyle üst uste

Dün gece acilde verdim tekrar acile mı gideyim o zaman? Ama bakarlar mi öyle üst uste
Bir gün verin bir gün vermeyin,diğer gün yine verin gibi şeklinde ilerleyin.
Mesela ben aynı hastanede acilde de değil,özel hastaneydi. Vezneye sadece gebelik testi diyordum onun parasını ödüyordum.
Hangi merkezden devam etmek istiyorsanız oradan devam edin. Beta 3 bin olunca kese gözüküyor ortalama.
Ben 3 kere vermiştim birer gün arayla.
Baktım artıyor sonra bıraktım keseyi görmeye gittim 10-14 gün geçince

Back
X