Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kisiden ksiiye degisiyor yaklasik 5 hafta olabilirKızlar adet gecikmesi sebebiyle evde test yaptım pozitif sonuç aldım kan verdim ve betam 1483 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce
20 temmuzdan başlayarak hesaplanıyor yani şu an 1 aylık hamile sayılıyorsunuz . Tam yumurtlama günü kişiden kişiye değiştiği için son reglinizin başladığı günden hesaplanıyor. Değeriniz de çok iyi . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Vajinal ultrasonda kesenin görüleceği değere ulaşmışsınız20 Temmuz
Son regl tarihinizin başladığı günden hesaplıyor doktorlarBenim de adetim çok düzensizdir 2 hafta önce test yaptım hiç birsey çıkmadı 4 gün önce kan verdim beta hcg 186 çıktı bu değere göre kaç haftalık hamilelik söz konusudur![]()
Peki karından ultrasonda kese ve bebek ne zman görülür20 temmuzdan başlayarak hesaplanıyor yani şu an 1 aylık hamile sayılıyorsunuz . Tam yumurtlama günü kişiden kişiye değiştiği için son reglinizin başladığı günden hesaplanıyor. Değeriniz de çok iyi . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Vajinal ultrasonda kesenin görüleceği değere ulaşmışsınız
Sanırım 3 binlerde oluyor o . Ben bugün doktorumla konuştum vajinal ultrason için 1500 değer dediPeki karından ultrasonda kese ve bebek ne zman görülür
13 Temmuz son adet tarihiSon regl tarihinizin başladığı günden hesaplıyor doktorlar
6 haftalık falan oluyor13 Temmuz son adet tarihi
Ama dediğim gibi 6 haftalıksa değer düşük gibi düşünmeyin . Doktorlar yumurtlama ve döllenme gününü bilemeyeceği için son regl tarihinden hesaplanıyor sizin regliniz düzensiz olduğu için geç yumurtlamış olabilirsiniz6 haftalık falan oluyor
Çok teşekkür ederim yarın randevum var tekrar kan verecem umarım yükselmiştir değerimAma dediğim gibi 6 haftalıksa değer düşük gibi düşünmeyin . Doktorlar yumurtlama ve döllenme gününü bilemeyeceği için son regl tarihinden hesaplanıyor sizin regliniz düzensiz olduğu için geç yumurtlamış olabilirsiniz
Vajinal ultrason tehlikeli diyorlar o yüzden benim baya beklemem gerekiyor sanırım bi kere kan verdim o da 2 gün önce işte beta 1483 çıktı suan ne bilmiyorm betayıSanırım 3 binlerde oluyor o . Ben bugün doktorumla konuştum vajinal ultrason için 1500 değer dedi
Tamam 1483 2 gün sonra 3 bin olması gerekiyor ya zaten beklemenize gerek yok . 2 günde bir 2 katına çıkıyor genelde. Ben iki gebeliğimde de oldum vajinal ultrason bi problem yaşamadım ama bilmiyorum tabi tercih meselesiVajinal ultrason tehlikeli diyorlar o yüzden benim baya beklemem gerekiyor sanırım bi kere kan verdim o da 2 gün önce işte beta 1483 çıktı suan ne bilmiyorm betayı
İnşallahÇok teşekkür ederim yarın randevum var tekrar kan verecem umarım yükselmiştir değerim