Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanımm çok Saoll allah razı olsun güzel dileklerin için Güzel kalbinin karsılıgını da Rabbim en kısa zamanda Saglıklı bir bebişle versin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanımm çok Saoll allah razı olsun güzel dileklerin için Güzel kalbinin karsılıgını da Rabbim en kısa zamanda Saglıklı bir bebişle versin inşallah![]()
öyle yapıyorum benim çok küçük olduğu için düşükle attım doktor rahmin temiz 1 regli sonrası devam edebilirsin ama bu ay korun dedi inşallah en kısa sürede sağlıkla nasip eder allah her isteyene içinde de bizlereİyiyim teşekkür ederim umarım sende iyisindir bugün doktora gittim kontrolüm vardı rahim toparlanıyor temiz gördüm dedi tekrar gebelik düşünürsem ne zaman uygun dedim 1 2 adet gördükten sonra düşünebilirsin dedi ben kürtaj olduğum için kendi kendime düşürümedim evde ki zaten doktorum da en iyisi kürtaj dedi parça kalma riskine karşı psikolojik olarak etkiledi ama çok sarsmadı da açıkçası çünkü alıştım gibi 3 tane olunca düşük sende kendini fazla yorma yıpratma olur mu rabbim inşallah tekrardan bize sağlıklı evlatlar bebişler nasip eder bana yazabilirsin konuşabiliriz canım
Anladım ben de aynı durumu yaşadım. İğne ve ilaca rağmen olabiliyor. İnşaAllah bir dahaki sefere herşey rast giderMerhaba yaptırdım iğne ve ilaç da kullanıyordum öğrenir öğrenmez başlamıştım ama bazı şeyler nasip yine de teşekkür ederim cümlemize inşallah
Amin canım benim inşallahöyle yapıyorum benim çok küçük olduğu için düşükle attım doktor rahmin temiz 1 regli sonrası devam edebilirsin ama bu ay korun dedi inşallah en kısa sürede sağlıkla nasip eder allah her isteyene içinde de bizlere![]()
Amin canım benim inşallahöyle yapıyorum benim çok küçük olduğu için düşükle attım doktor rahmin temiz 1 regli sonrası devam edebilirsin ama bu ay korun dedi inşallah en kısa sürede sağlıkla nasip eder allah her isteyene içinde de bizlere![]()
Amin inşallahAnladım ben de aynı durumu yaşadım. İğne ve ilaca rağmen olabiliyor. İnşaAllah bir dahaki sefere herşey rast gider![]()
Ben de bugün Kontrole gittik ve 11. Haftada bebegi kaybettiğimizi öğrendik yarın kurtaj olacam ve artık ıkıncı kaybım olduğu için genetik bakılması gerekiyor dedi Bebeğe kurtaj dan sonra genetik bakılacak ama bize de bakılması lazımmıs Ve Sonrasında kurtaj bitince bize de genetik önerdiler bilmiyorum şuan kafam deli gibi dolu ne yapıcam ne edicem bilmiyorum sadece yarın kurtaj olacak onu biliyorumAmin canım benim inşallah![]()
Canım benim başın sağolsun geçmiş olsun inan çok üzüldüm vallahi billahi ne diyebilirim bilemiyorum ama halini az çok anlayabiliyorum genetik testleri bizde yaptırdık hem ölen bebek hem de eşim ve kendim için sende mutlaka yaptır ama sana söyleyeceğim tek şey herkes bana da demisti sağlıklı olsaydı düşmezdi diye bu birinci ihtimal ikincisi de senin de pıhtılaşma sorunların olabilir o yüzden genetik önemli aklına takılan birşey olursa yardımcı olabilirim test süreçleri ile ilgili en önemlisi de zor biliyorum ama fazla kendini yıpratma Rabbim yardımcımız olsun umarım kolay atlatırsınBen de bugün Kontrole gittik ve 11. Haftada bebegi kaybettiğimizi öğrendik yarın kurtaj olacam ve artık ıkıncı kaybım olduğu için genetik bakılması gerekiyor dedi Bebeğe kurtaj dan sonra genetik bakılacak ama bize de bakılması lazımmıs Ve Sonrasında kurtaj bitince bize de genetik önerdiler bilmiyorum şuan kafam deli gibi dolu ne yapıcam ne edicem bilmiyorum sadece yarın kurtaj olacak onu biliyorum
AMİN canım Rabbim hepimize Zorlastırmasın kolaylastırsın Evet bebeğin genetiği alondı gönderildi Genetiğe bakalım sonra kendimizde gidicez yanlıs anlamazsan sizin sıkıntı çıktı mı bilgi edinmek için soruyorum Sürec hakkında bilgi edinmek için bize nasıl yapılacak bu genetik testler kan mı alıyolar hiç bilmiyorumCanım benim başın sağolsun geçmiş olsun inan çok üzüldüm vallahi billahi ne diyebilirim bilemiyorum ama halini az çok anlayabiliyorum genetik testleri bizde yaptırdık hem ölen bebek hem de eşim ve kendim için sende mutlaka yaptır ama sana söyleyeceğim tek şey herkes bana da demisti sağlıklı olsaydı düşmezdi diye bu birinci ihtimal ikincisi de senin de pıhtılaşma sorunların olabilir o yüzden genetik önemli aklına takılan birşey olursa yardımcı olabilirim test süreçleri ile ilgili en önemlisi de zor biliyorum ama fazla kendini yıpratma Rabbim yardımcımız olsun umarım kolay atlatırsın
Özelden yazıyorum sana canımAMİN canım Rabbim hepimize Zorlastırmasın kolaylastırsın Evet bebeğin genetiği alondı gönderildi Genetiğe bakalım sonra kendimizde gidicez yanlıs anlamazsan sizin sıkıntı çıktı mı bilgi edinmek için soruyorum Sürec hakkında bilgi edinmek için bize nasıl yapılacak bu genetik testler kan mı alıyolar hiç bilmiyorum