• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 15

selinduz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
10
1
1
34
Herkese merhaba
Burada yeniyim
Son adet tarihim 24 eylüldü
Bu sabah ve dün akşam kaset test yaptım çok çok silik çıktı
Bu sabah kan vermiştim 15 çıkmış 😳
Çok şaşkınım çünkü kan verip eve gelince sanki âdetim başlamış gibi çok hafif kanamam vardı
Bu değer çok düşük değil mi
Kimyasal gebelik mi yoksa

Gerçekten mi çok teşekkür ederim 🥹 kanamam olunca endişelendim sanki adet oldum gibi
Kanama artmadı ama azalmadı da sanki ilk gün kanaması gibi
Yerleşmedir belki. 5in üstü gebelik demek. Ama 2 kat artış bekleniyor 2 günde 1 inşallah gönlünüzce olsun

Yerleşmedir belki. 5in üstü gebelik demek. Ama 2 kat artış bekleniyor 2 günde 1 inşallah gönlünüzce olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim yarın kadın doğuma randevu aldım kanama korkutuyor hayırlısı çok teşekkür ederim

kanama devam etti mi nasıl bir kanamaydı
Merhaba kanama şu an da her wc ye gittiğimde adetin ilk günü gibi çok hafif ve kahverengi şekilde. Kanama değil de lekenme gibi. Yani ben test yapmasam adet olucam da bir türlü sökülemiyorum derdim. Doktor da öyle söyledi karından ultrason ile baktı vücut da kararsız ,kanda bir değer var ama tutunacağı yer kanıyor şu an kanamaya çalışıyor dedi. Bilemedim hayırlısı. İlk oğlumda o kadar geç öğrenmişim ki hemen kese görünmüştü. Bu böyle olunca şaşkınım.

Öyle mi inşallah hayırlısı salı günü tekrar bakalım değere dedi. Şu an beklemede sadece hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. Allahım herkesi feraha çılarsın inşallah
Evet ben reglmın 4.günnüde 27 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim. Kaç gün gecikti de 27 çıktı dedi ,, 4 deyince kımyasaldir bu dedi artmış olacağını sanmıyorum dedi. Bakalım YİNE DE dedi garip bir tavırla. 90 olmuştu 2 gün sonra da 354 olmuştu. Ben de kese gözükecek mi onu bekliyorun şimdi

Evet ben reglmın 4.günnüde 27 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim. Kaç gün gecikti de 27 çıktı dedi ,, 4 deyince kımyasaldir bu dedi artmış olacağını sanmıyorum dedi. Bakalım YİNE DE dedi garip bir tavırla. 90 olmuştu 2 gün sonra da 354 olmuştu. Ben de kese gözükecek mi onu bekliyorun şimdi
Tebrik ederim hayırlısı ile keseyi görün inşallah siz de ♥️

Merhaba kanama şu an da her wc ye gittiğimde adetin ilk günü gibi çok hafif ve kahverengi şekilde. Kanama değil de lekenme gibi. Yani ben test yapmasam adet olucam da bir türlü sökülemiyorum derdim. Doktor da öyle söyledi karından ultrason ile baktı vücut da kararsız ,kanda bir değer var ama tutunacağı yer kanıyor şu an kanamaya çalışıyor dedi. Bilemedim hayırlısı. İlk oğlumda o kadar geç öğrenmişim ki hemen kese görünmüştü. Bu böyle olunca şaşkınım.
Merhaba sonucunuz çıktı mı

Back
X