- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
Evet yaptım çıktıYaptınız mı bence gebelik var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaptım çıktıYaptınız mı bence gebelik var
Hadii hayırlı olsun bayada koyu maşallah
Bende çok şaşırdım inanın hiç bu kadar koyu beklemiyordumHadii hayırlı olsun bayada koyu maşallah![]()
Canımm bende 18 le öğrendim 28,51 oldu daha sonra düşük yaptım kimyasalmis. Geçen ay oldu. Düzenli iki günde bir kan testi yaptırArkadaşlar bugün ovitrelle den sonra 12.günüm ben biraz sabırsız olduğum için bekleyemedim Çünki 9 aydır sanki bu anı bekliyormuş gibiyim test sonucum beta 17 çıktı doktor şüpheli ilişki henüz yolun başında da olabilirsin dedi kalbim o kadar hızlı attı ki anlatamam sizde daha önce böyle öğrendiniz mi hamileliğinizi ya da çevrenizde böyle olan var mı ne bileyim belirsizlik çok yoruyor insanı sizlerden güzel şeyler duymaya ihtiyacım var![]()
Yaa çok üzüldüm canım bende keseyi görene kadar içimde hep bi şüphe olacak inşallah benim öyle değildirCanımm bende 18 le öğrendim 28,51 oldu daha sonra düşük yaptım kimyasalmis. Geçen ay oldu. Düzenli iki günde bir kan testi yaptır
Başka kan testi verdin mi? Artışın nasıl mutlaka baktrYaa çok üzüldüm canım bende keseyi görene kadar içimde hep bi şüphe olacak inşallah benim öyle değildir![]()
Vermedim yarın gidicem acilde baktırcam canımBaşka kan testi verdin mi? Artışın nasıl mutlaka baktr
Hayırlı olsun arkadaşım baya baya hamilesin bak tebrikler darısı başımıza
Teşekkür ederimHayırlı olsun arkadaşım baya baya hamilesin bak tebrikler darısı başımıza![]()
Yaa bana bir yumurta yetermi diye sormuştun bak nasıl yetiyor
YaaYaa bana bir yumurta yetermi diye sormuştun bak nasıl yetiyormaşallah canm daim olsun inşallah.
EstagfirullahYaaevet yaşadım ve gördüm cahildim dünyanın rengine kanıp sordum heralde
amin inşallah teşekkür ederim
![]()
Özellikle bişey denedin mi bu ayBende çok şaşırdım inanın hiç bu kadar koyu beklemiyordum9 aydır bekledim sonunda oldu
![]()
Çatlatma iğnesi yapıldı sadeceÖzellikle bişey denedin mi bu ay