Gebeliğe Hazırlık Beta 17

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün ovitrelle den sonra 12.günüm ben biraz sabırsız olduğum için bekleyemedim Çünki 9 aydır sanki bu anı bekliyormuş gibiyim test sonucum beta 17 çıktı doktor şüpheli ilişki henüz yolun başında da olabilirsin dedi kalbim o kadar hızlı attı ki anlatamam sizde daha önce böyle öğrendiniz mi hamileliğinizi ya da çevrenizde böyle olan var mı ne bileyim belirsizlik çok yoruyor insanı sizlerden güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🤲🌸
Canımm bende 18 le öğrendim 28,51 oldu daha sonra düşük yaptım kimyasalmis. Geçen ay oldu. Düzenli iki günde bir kan testi yaptır

Canımm bende 18 le öğrendim 28,51 oldu daha sonra düşük yaptım kimyasalmis. Geçen ay oldu. Düzenli iki günde bir kan testi yaptır
Yaa çok üzüldüm canım bende keseyi görene kadar içimde hep bi şüphe olacak inşallah benim öyle değildir 🙁

Yaa bana bir yumurta yetermi diye sormuştun bak nasıl yetiyor 😂 maşallah canm daim olsun inşallah.
Yaa 🙈evet yaşadım ve gördüm cahildim dünyanın rengine kanıp sordum heralde 😅 amin inşallah teşekkür ederim 🌸

• Beğen
Reactions: H M
Back
X