Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersinizBeta
14 nisan 29.8
16 nisan 38.4
21 nisan 49.8
23 nisan 35.3 bugün kanamam oldu hala devam ediyor kanama sizce bu dış gebelik mi kimyasal gebelik mi
Beta
14 nisan 29.8
16 nisan 38.4
21 nisan 49.8
23 nisan 35.3 bugün kanamam oldu hala devam ediyor kanama sizce bu dış gebelik mi kimyasal gebelik mi
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim kimyasal gebelik gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi inşallah kimyasaldır dış gebelikten korkuyorumDeğerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim değer iyi düşmüş kimyasal gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi banada kimyasal gibi geliyorDeğerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim değer iyi düşmüş kimyasal gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi bana da kimyasal gibi geliyorMerhaba dış gebelikte beta değeri az da olsa artmaya devam eder iki günde büyük oranda düştüğü için, kanamanız da olduğu için kimyasal gebeliktir
Değildir muhtemelen onda değerler baya yüksek oynuyor hatta kese vs oluşmuş oluyor genelde sizin değerler daha çok düşük bişey olmaz Allah'ın izni ileÇok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim kimyasal gebelik gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi inşallah kimyasaldır dış gebelikten korkuyorum
Allah razı olsun içimi rahatlattınızDeğildir muhtemelen onda değerler baya yüksek oynuyor hatta kese vs oluşmuş oluyor genelde sizin değerler daha çok düşük bişey olmaz Allah'ın izni ile
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim değer iyi düşmüş kimyasal gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi bana da kimyasal gibi geliyor
Teşekkür ederimEvet birkaç gün sonra beta kendi kendine sıfırlanır. Geçmiş olsun![]()
Sonucunuz nedir? İnşallah güzel haberler verirsinizÇok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim değer iyi düşmüş kimyasal gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi bana da kimyasal gibi geliyor
Maalesef beta düştü kanama devam etti kimyasal gebelik olduğu anlaşıldıSonucunuz nedir? İnşallah güzel haberler verirsiniz